طرز تهیه ی کیک شیرازی خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه ی کیک شیرازی خوشمزه به روش سنتی
طرز تهیه ی کیک شیرازی خوشمزه به روش سنتی ، شیرینیپزی یک هنر است
با تمام کرشمههای یک هنر اصیل. باید در دهان گذاشت و آرامآرام زیر دندان بردش
تا جادوی طعم و مزهاش فاش شود. دلکندن از آن شدنی نیست،شیرینی را با هیچچیز
در دنیا نمیتوان عوض کرد.مردم خاورمیانه عاشق شیرینیهای پرشهد هستند. آنها شیرینیهای
پرملات خود را که با انبوهی از مغزها پوشانده شده پس از اتمام غذا یا همراه با آن میخورند، اروپاییها
به خوردن شیرینی همراه با صبحانه میل دارند و کیکهای پوشیده از شکلات و میوههای فصل را میپسندند،
مردم جنوب شرقی آسیا نیز مشتری شیرینیهای برنجی و بخارپز هستند.
امروز قصد داریم طرز تهیه ی یک شیرینی اصیل و بسیار خوش عطر و طعم ایرانی کیک شیرازی در فر را در
اختیار شما عزیزان قراردهیم، پس با دیجی مایکرو همراه باشید.
لازم به ذکر است:
شما برای تهیه ی انواع نان وشیرینی ها نیاز به فر یا مایکروویو یا حتی آون توستر داشته باشید،که ما برای این نیاز
شما هم یک راه حل عالی داریم؛پیشنهاد میکنیم از سایت دیجی مایکرو دیدن فرمایید و با انواع برندها و قیمت های
بروز آنها آشنا شوید.
مواد لازم کیک شیرازی
- تخم مرغ : 5 عدد
- شکر : 240 گرم
- روغن مایع : 200 گرم
- ماست پرچرب : 200 گرم
- وانیل : نصف قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
- ماست پرچرب : 200 گرم
- آرد : 340 گرم
- جوش شیرین : 2 قاشق غذاخوری
- هل : نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم و مراحل تهیه ی شهد کیک
- آب : 1 لیوان
- شکر : 3 لیوان
- جوهر لیمو : سر قاشق مرباخوری
- پودر هل : 1 قاشق مرباخوری
- گلاب : 3 قاشق غذاخوری
- زعفران : به میزان لازم
ابتدا شهد کیک را آماده می کنیم. ابتدا آب،شکر،جوهر لیمو را در یک قابلمه می ریزیم
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد.وقتی که مواد شروع به جوشیدن کرد
حرارت را متوسط می کنیم و به مدت 5 دقیقه صبر می کنیم تا با این حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود.
سپس حرارت را خاموش می کنیم و گلاب،زعفران،پودر هل را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد
باهم قاطی شوند. سپس صبر می کنیم تا شربت خنک شود و آماده استفاده شود.
طرز تهیه ی کیک
برای درست کردن کیک شیرازی خوشمزه ابتدا در یک کاسه مناسب تخم مرغ،شکر،وانیل را با دور تند همزن
به مدت یک ربع هم می زنیم تا فرم بگیرد و کرم رنگ شود.پس از فرم گرفتن ماست پرچرب و روغن مایع را اضافه
کرده و این بار با دور کند همزن به مدت یک دقیقه هم می زنیم.
سپس جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر هل را ضافه کرده و هم می زنیم.آرد را سه بار الک می کنیم تا کمی
سبک شود و بعد به موادمون اضافه می کنیم و در حد مخلوط مواد هم می زنیم. بعد مایه کیک آماده شده
شیرازی را داخل قیف می ریزیم و درون قالب های کاپ کیک که از قبل چرب کردیم می ریزیم.
اگر می خواهید کیک های شیرازی تون خوشمزه و روغنی مثل کیک های بازاری شود در این مرحله یک قاشق
غذاخوری روغن مایع داخل هر قالب بریزید و بعد برای پخت داخل فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه سانتی
گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.پس از اینکه کیک شیرازی مون به طور کامل پخت آن را از فر بیرون
می آوریم و منتظر می مانیم تا خنک شود.
وقتی خنک شد شربت آماده شده را روش می ریزیم و با پودر پسته یا مواد دلخواه تزیین می کنیم.
نوش جان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر