
آموزش تهیه رول مرغ در توستر
آموزش تهیه رول مرغ در توستر
آموزش تهیه رول مرغ در توستر ، امروز قصد داریم در این مقاله
طرز تهیه ی رول مرغ بسیار خوشمزه و بینظیر را به شما دوستان عزیز آموزش بدهیم.
با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- 2 تکه نان تست و نان جو رنده شده2
- 2 نصف سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان (هر کدام120 گرم)
- 1/4 قاشق چایخوری نمک سیر
- 1/4قاشق چایخوری فلفل
- پنیر پیتزا 50 گرم
- 2 ورقه ژامبون گوشت
- 2قاشق غذاخوری سس سالاد هزار جزیره
- سس سالاد هزار جزیره اضافی، اختیاری
روش تهیه رول مرغ در توستر در آون توستر:
مرحله اول:
آون توستر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
برای این کار المنت بالا و پایین را روشن کنید. نان تست را دو تکه کنید و در مخلوط کن بریزید.
به همراه نان جو آنها را آسیاب کنید و در یک ظرف جدا بریزید.
مرحه دوم:
سینه های مرغ را با یک بیفتک ساز بگوبید و اندازه های آنها را به میزان نیم سانتی متر ببرید
و ورقه ای کنید. روی آن نمک و فلفل و سیر بپاشید. روی آن با پنیر و ژامبون گوشت بریزید.
مرغ را از سمتی که کوچکتر است بپیچید. برای اینکه رول باز نشود آن را با خلال دندان محکم کنید.
سطح روی آن را با موادی که برای طعم دار ردن است آغشته کنید. دست آخر آن را در خرده نان ها بغلتانید.
مرحله سوم:
کف ظرف پخت آون توستر یک ورقه نسوز پخت قرار دهید و رول ها را روی آن بچینید.
به مدت 20-25 دقیقه بگذارید تا در آون توستر بپزد . وقتی که گوشت مرغ سفید شد و رنگ صورتی نداشت
پختن ما تمام است. می توانید آخر سر روی آن را گریل کنید. یعنی فقط المنت بالا را روشن بگذارید
تا روی آن سرخ شود. سپس خلال دندان ها را از روی گوشت بردارید
و با سس دلخواهتان سرو کنید.(نوش جان)
اوقات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر