طرز تهيه ي مرغ BBQ و سالاد گل کلم در فر
طرز تهيه ي مرغ BBQ و سالاد گل کلم در فر
در حالی که مرغ در حال پخت است، سبزیجات را با دست های تمیز یا قاشق با هم مخلوط کنید.
سس مایونز، ماست و خردل را به سبزیجات اضافه کنید، سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید.
خوب هم بزنید. وقتی مرغ پخته شد و طلایی شد، آن را با سالاد سرو کنید
مواد لازم:
- 3 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
- 2 قاشق غذاخوری عسل شفاف
- 2 قاشق غذاخوری سس چیلی شیرین
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
- 1 قاشق چایخوری چاشنی مرغ ترجیحاً ارگانیک
برای سالاد گل كلم:
- ¼ کلم سفید
- 1 پیاز قرمز کوچک
- 1 عدد چوب کرفس
- 1 عدد سیب پوست قرمز
- 1 عدد هویج بزرگ
- 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
- 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی
- 1 قاشق چایخوری خردل سبوس دار
طرز تهيه؛
سس BBQ را مخلوط کنید:
کیسه فریزر را باز کنید،
سپس سس گوجه فرنگی، عسل، سس چیلی، سس سویا، روغن، سرکه و ادویه را با قاشق اضافه و مخلوط كنيد.
کیسه را ببندید و مواد را با هم اسکوچ کنید تا مخلوط شوند.
مرغ را اضافه کنید:
با چاقوی تیز 2 یا 3 برش عمیق در قسمت گوشتی مرغ ایجاد کنید
(این به آنها کمک می کند تا طعم زیادی از سس به خود بگیرند).
مرغ ها را به سس داخل کیسه اضافه كنيد و بسته بندى كنيد.
دست هایتان را بشویید.
همه چیز را دوباره با هم مخلوط كنيد تا همه مرغ ها به خوبی پوشانده شوند.
بگذارید به مدت 1 ساعت بیرون از يخچال بماند و استراحت كندیا یک شب در یخچال بگذارید تا ترش شود.
سبزیجات را تهیه کنید:
کلم را با یک چاقوی تمیز و تیز نازک برش دهید و سپس آن را در ظرف مخلوط کنید.
اکنون سایر سبزیجات را آماده کرده و پس از پایان آماده سازی آنها را به کاسه اضافه کنید.
پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
چوب کرفس را نازک برش بزنید.
سیب و هویج را رنده کنید:
سیب را بردارید (آن را کامل و با پوست روشن نگه دارید) و تا هسته رنده کنید.
سیب را از نيمه ي ديگر دوباره رنده کنید.
این کار را تکرار کنید تا فقط هسته باقی بماند.
مراقب باشید که هسته ها را رنده نکنید.
هويج را پوست بگیرید، سپس انتهای ساقه را از روی برش دهید
هویج را رنده کرده و به ظرف اضافه کنید.
مرغ را بپزید:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد / فن 180 درجه سانتیگراد کنید.
مرغ و سس را به یک قالب بزرگ برشته شده بریزید و مرغ ها را با فاصله از هم بچينيد.
قالب را با استفاده از دستکش فر با دقت در فر قرار دهید و تایمر را به مدت 20 دقیقه تنظیم کنید.
وقت که تمام شد، مرغ را با دقت از اجاق خارج کنید.
مرغ ها را با لعاب در قالب تفت دهید ، سپس برای مدت 15 دقیقه مجدداً در فر برگردانید.
سالاد گل کلم را مخلوط کنید:
در حالی که مرغ در حال پخت است، سبزیجات را با دست های تمیز یا قاشق با هم مخلوط کنید.
سس مایونز، ماست و خردل را به سبزیجات اضافه کنید، سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید.
خوب هم بزنید. وقتی مرغ پخته شد و طلایی شد، آن را با سالاد سرو کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر