طرز تهیه ی لقمه مرغ ایتالیایی در فر
طرز تهیه ی لقمه مرغ ایتالیایی در فر
فر را با دماى ٤٢٥ درجه گرم كنيد
در يك تابه ي بزرگ ٢ قاشق غذاخورى روغن را روى حرارت متوسط تا زياد گرم كنيد،
پياز را حدود ٥ دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود.
مواد لازم:
- 1/4 فنجان روغن کانولا
- 1 پیاز کوچک خرد شده
- 1 عدد مرغ پوست كنده (پاك شده) و خرد شده (حدود 2 فنجان)
- 1 بسته برنج دانه بلند آماده سرو
- 1 قوطی لوبیای سیاه آبكشى شده
- 1 عددفلفل قرمز خرد شده
- 2 قاشق چایخوری فلفل خرد شده
- سس آدوبو 1/4 قاشق چایخوری
- زیره آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل
- 2 فنجان مخلوط پنیر مکزیکی خرد شده
- 1/3 فنجان گشنیز تازه خرد شده
- 6 عدد تورتیلا آرد شده
- سالسا
طرز تهيه:
فر را با دماى ٤٢٥ درجه گرم كنيد
در يك تابه ي بزرگ ٢ قاشق غذاخورى روغن را روى حرارت متوسط تا زياد گرم كنيد،
پياز را حدود ٥ دقيقه تفت دهيد تا طلايي شود.
مرغ، برنج، لوبيا سياه، فلفل قرمز، فلفل چيپوتل، زيره، نمك و فلفل سالسا را مخلوط كنيد و روى حرارت بگزاريد تا بپزد
از روى حرارت برداريد و پنير و گشنيز را هم بزنيد.
يك پيمانه مخلوط مرغ را در يك سوم پايينى ظرف بريزيد
ته و كناره هاى مواد را با تورتيلا پركنيد و بچرخانيد.
ظرف پخت را كه از قبل گرم كرده ايد با مقدارى روغن به كمك برس چرب كنيد.
درز مواد را به سمت پايين قراردهيد، تورتيلا را نيز با روغن چرب كنيد
و غذارا در فر گذاشته و تا زمانى كه ترد و طلايي شود بپزيد
و حدود ١٥ دقيقه در حالى كه نيمه پخت شود و سپس با مواد پركنيد.
نکات آشپزى:
کالری اضافی حاصل از سرخ شدن را فراموش کنید.
به جای بسته بندی برنج آماده برای سرو، از 2 فنجان برنج پخته استفاده کنید.
ارزش غذايي:
- 704 كالرى
- ٣١ گرم چربی (9 گرم چربی اشباع)
- 98 میلی گرم کلسترول
- 1081 میلی گرم سدیم
- 62 گرم کربوهیدرات (4 گرم قند، 6 گرم فیبر)
- 41 گرم پروتئین
با تشکر،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر