پختن ماهی در مایکروویو
پختن ماهی در مایکروویو
شاید برای خیلی از افراد این سوال به وجود بیاید که ماهی در مایکروویو پخته میشود؟
ما بصورت مختصر و البته مفید به این سوال پاسخ داده ایم و در انتها دستور پخت ماهی را ذکر کرده ایم.
آیا پخت ماهی در مایکروویو امکان پذیر است؟
دانستنی های اولیه:
در عوض، اجاق مایکروویو با امواج رادیویی با فرکانس بالا طبخ می کند.
اگر شما فقط یک فیله ماهی یا استیک یا دو آن را می پزید، پخت و پز مایکروویو معنی دارد.
نکات لازم:
• قبل از پخت و پز و طعم دادن، ماهی را کاملاً خشک کنید تا آب اضافی آن برطرف شود.
• قبل از پخت و پز، ماهی ها را با کاغذ مخصوص بپوشانید، زیرا این امر مانع از هرگونه شکاف خوردگی می شود، اما باز هم باعث می شود بخار از طرفین ظرف خارج شود.
• مایکروویوها به میزان پخت و پزها و فیله های ماهی و استیک ها از نظر اندازه متفاوت هستند، بنابراین همیشه بهتر است زمان پخت و پز را کم کم ارزیابی کنید.
چه موقع ماهی پخته می شود؟
هنگام لمس، ماهی پخته شده باید کمی سفت و سخت باشد، نه سخت (علامتی که آن را زیاد پخته اید) و نه نرم (علامتی که پخته نشده).
مواد لازم:
- 2 قاشق غذاخوری خمیر مایع
- 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- فیله های سالمون 2 (5- تا 6 اونس) که هر یک ضخامت آنها در حدود 1 اینچ.
- ادویه های لازم برای طعم دار کردن
- کمی نمک
دستور العمل:
خمیر مایع، آبلیمو، شکر و روغن را در یک کاسه کم عمق ترکیب کنید.
از قبل، ماهی ها را 10 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
ماهی را به صورت یک لایه در بشقاب پای شیشه ای یا ظرف مایکروویو قرار دهید.
یک تکه کاغذ перга را روی ماهی قرار دهید، در مایکروویو قرار دهید و برای مدت زمان 90 ثانیه روی محیط بالا بپزید.
بگذارید 30 ثانیه در مایکروویو استراحت کند و سپس 90 ثانیه بیشتر بپزید.
بگذارید ماهی دو دقیقه در مایکروویو استراحت کند، و سپس سرو کنید.
موفق باشید، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر