طرز تهیه چیز کیک شکلاتی در فر/کیک خانگی
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی در فر/کیک خانگی
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی در فر/کیک خانگی ، چیز کیک
یک دسر بسیار خوشمزه با بافتی لطیف ،که طرز پخت آن بسیار ساده است.
چیز کیک بعد از یونان به اروپای شرقی و انگلستان سفر کرد و خیلی زود در سراسر دنیا پرطرفدار شد.
روشهای درست کردن این کیک خوشمزه هم طی این سالها تغییرات زیادی داشته، البته که در مناطق
مختلف هم آن را متفاوت از یکدیگر آماده میکنند.
اگر شما هم عاشق طعم و لطافت کیک پنیری هستید،با ما باشید،دیجی مایکرو در این مقاله برای شما
طرز تهیه ی یک چیز کیک بسیار خوش طعم را در نظر گرفته است.امیدواریم آن را بپزید و کنار عزیزانتان اوقات
خوشی را سپری کنید.
مواد لازم کیک:
- تخم مرغ:3 عدد
- شکر: یک لیوان
- وانیل:نصف قاشق چایخوری
- شیر گرم:نصف لیوان
- نسکافه فوری:یک بسته
- روغن مایع:نصف لیوان
- آرد:2لیوان
- پودر کاکائو:3قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر:ک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک:
ابتدا تخم مرغ،شکر و وانیل را تا 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ حجیم و کشدار شود
ترکیب شیر گرم و نسکافه را به مواد تخم مزغی اضافه و با همزن در حد مخلوط شدن بزنید
روغن مایع مجدد در حد مخلوط شدن با همزن بزنید،آرد و کاکائو و بکینگ پودر را الک و به مایع
کیک اضافه کنید.
با لیسک تا جاییکه گلوله ای از آدر باقی نماند هم بزنید تا موادی یکسان داشته باشید
مایع کیک را در قالب چرب شده دارای کاغذ روغنی بریزید(سایز قالب 23تا25)
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید.
کیک را بعد از پخت از قالب جدا کنید و با چاقو سطح روی کیک را کامل صاف کنید.
مواد لازم لایه ی پنیری:
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
- آب سرد نصف بیشتر لیوان
- پنیر خامه ای 200 گرم
- خامه صبحانه 200 گرم
- پودر قند نصف بیشتر لیوان
- نسکافه یک بسته
- وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه ی لایه ی پنیری کیک:
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت کتری بن ماری کنید
پنیر خامه ای،پودرقند، نسکافه،خامه ی صبحانه،وانیل را با همزن تاجایی بزنید که گلوله ای
باقی نماند و مواد صاف و یکدستی داشته باشید.پودر ژلاتین بن ماری شده رابه مواد پنیری اضافه کنید
و با همزن بزنید.تا کامل تمام مواد با هم یکدست و مخلوط شود.
دور کیک را طلق ببندید وبا نوار چسب خوب فیکس کنید
مواد پنیری را روی کیک بریزید و بمدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه ی پنیری ببندد
بعد از اینکه لایه ی پنیری کامل بست به آرامی طلق را از کیک جدا کنید. و با خامه زده شده
ومیوه دلخواه تزئین و نوش جان کنید.
عزیزان همراه اگر قصد خرید فر یا خرید مایکروویو یا مشاهده لیست قیمتهای روز این محصولات را داشتید،
حتما از سایت دیجی مایکرو دیدن فرمایید.
با تشکر: دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر