طرز تهیه پیتزا بیکن در فر
طرز تهیه پیتزا بیکن در فر
طرز تهیه پیتزا بیکن در فر ، پیتزا بیکن
یک نوع پیتزا است که مهمترین ترکیبات آن شامل بیکن، سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا میباشد.
سس گوجه فرنگی در پیتزا بیکن نیز به عنوان یکی از ترکیبات اصلی استفاده میشود. این سس با
استفاده از گوجهفرنگی، پیاز، سیر و ادویهجات تهیه میشود و به عنوان پایهای برای پیتزاهای مختلف
به کار میرود.پیتزا بیکن معمولاً در رستورانها و فستفودها به عنوان یکی از پرطرفدارترین انواع پیتزاها
محسوب میشود و در خانه نیز میتوانید با استفاده از مواد اولیه ساده، آن را تهیه کنید.با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر:
- خمیرمایه: یک قاشق چایخوری
- آب ولرم: یک لیوان سرخالی
- آرد: دو لیوان
- نمک: یک قاشق چایخوری
- روغن: زیتون یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
- رنده چهار عدد گوجه فرنگی
- نمک: نصف قاشق چايخوری
- فلفل: نصف قاشق چایخوری
- آویشن: یک قاشق چایخوری
- سس کچاپ: دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
برای گارنیش پیتزا:
- پنیر پیتزا
- بیکن ایرلندی-گوشت گوساله 97%
- گوجه گیلاسی
- زیتون سیاه
- فلفل دلمه ای
طرز تهیه خمیر:
خمیر مایه و آب را در کاسه ریخته و مخلوط کنید.روی کاسه را با پارچه ده دقیقه بپوشانید.
بعد از گذشت ده دقیقه استراحت و بعمل آمدن خمیرمایه، آرد الک شده و نمک را اضافه کنید.
با دست مواد را مخلوط کنید و خمیر بوجود آمده را ده دقیقه (دقیقا ده دقیقه) روی سطح کار
آرد پاشی شده ورز دهید.در ادامه خمیر را چونه کرده در کاسه قرار دهید، روی خمیر را با روغن
زیتون رومال کنید.روی خمیر سلفون بکشید و بمدت یک ساعت استراحت دهید.
(خمیر تا پنج ساعت میتواند استراحت کند)
(آبخور آردها متفاوت است، آرد را یهویی نریزید، با کنترل بریزید، برای من دو لیوان لازم شد،
شاید برای شما یک لیوان و نصف لازم شود)
طرز تهیه سس پیتزا:
گوجه فرنگی های رنده شده را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب گوجه ها کامل خشک شود.
نمک، فلفل سیاه، آویشن، روغن زیتون و سس کچاپ را اضافه کنید.پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید تا
سس کمی غلیظ شود.بعد از یک ساعت خمیر بعمل آمده را کمی ورز داده و پف خمیر را بگیرید.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.(براي من یک پيتزا دو نفره و یک پیتزا تک نفره شد)
یکی از خمیرها را با وردنه کمی باز کنید و به سینی پیتزا که با کمی روغن زیتون چرب کردید انتقال دهید.
با کمک دست خمیر را در سینی باز کنید.در ادامه روی خمیر سس گوجه ای که آماده کردید را بزنید، ترجیحا
به لبه های خمیر نزنید!روی سس گوجه، پنیر پیتزا فراوان بریزید.
و درنهایت روی پنیرها، بیکن (گوشت گوساله ورق ای نازک، پخته شده)، فلفل دلمه ای، گوجه گیلاسی نصف
شده و زیتون سیاه را بچینید.پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 15 تا 20 دقیقه طبقه
وسط قرار دهید.گریل بالا و پایین روشن باشد.دو سه دقیقه آخر فقط گریل بالا را بزنید.
در نهایت بعد از پخت کامل، پیتزا را به ظرف سرو منتقل و نوش جان کنید.
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر