طرز تهیه ی پای سیب در فر/میان وعده آسان
طرز تهیه ی پای سیب در فر/میان وعده آسان
طرز تهیه ی پای سیب در فر/میان وعده آسان ، دنبال یه
رسپی خوب از پای سیب بودی؟!..معطل نکن. و اولین فرصت بدون شک این پای سیب رو درست کن ؛
قول میدم لذت ببری؛ از ابری و نرمی و پنبه ای بودن و عطر و طعمش نگم براتون با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پای سیب
- تخم: مرغ ۳ عدد
- شکر: ۱۱۰گرم
- آرد: ۱۲۵گرم
- روغن مایع:۶۰گرم
- عسل بار یا شربت:۲۰گرم
- وانیل :۱/۴قاشق چایی خوری
- بیکینگ پودر: ۱/۲قاشق چایی خوری
سیب پوست گرفته وحلقه شده به مقدار لازمدارچین مقداریسیب دو عدد پوست گرفته شده و حلقه شده
که با سه قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق مرباخوری پودر دارچین مخلوط کردین نیاز داریم.
طرز تهیه:
سفیده و زرده رو جدا کنید.سفیده رو بزنید تا پفدار سفت بشه بعد کم کم شکر رو بهش اضافه میکنیم
همچنان میزنیم بعد که شکر بخوردش رفت میزاریم کنار وحالا میریم سراغ زرده ها،زرده ها رو با چنگال بزنید
تا از لختگی در بیاد وبعد بهش عسل یا شربت بار رو اضافه کنید.
وکمی با چنگال بزنید وحالا وانیل رو هم اضافه کنید کمی مخلوط کنید وبه سفیده ها اضافه کنید وبصورت
دورانی با لیسک مخلوط کنیدروغن رو هم اضافه کرده بازم مخلوط کنید.حالا آرد وبیکینگ پودر رو با هم
مخلوط کرده وبا الک به بقیه مواد اضافه کنید وبا لیسک آروم مخلوط کنید. قالب های پای سیب رو داخلش
کپسول کاغذی بزارید و داخل قالب یه مقدار مواد و بعد یه حلقه سیبی که با دارچین و شکر مخلوط کردید
بزارید و باز یه مقدار مواد روش اندازه یه دو سانت سر قالب خالی باشه کافیه در فر ۱۷۵ درجه به مدت
۴۰ دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن روشو با پودر قند و دلی کارامل تزیین کنید.نوش جان
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر