
نحوه ی ساخت مایکروویو | قسمت اول
نحوه ی ساخت مایکروویو | قسمت اول
مایکروویوها در حقیقت بخشی از طیف موج الکترومغناطیسی هستند،
که شامل اشکالی از انرژی هستند که از طریق فضا حرکت می کنند.
که توسط تعامل میدان های الکتریکی و مغناطیسی ایجاد می شوند.
این طیف معمولاً با زیرگروه هایی که توسط طول موج های مختلف (یا فرکانس)،که جذب انواع مختلف امواج می شوند، شکسته می شود.
این طیف شامل امواج برقی و رادیویی، مایکروویو، اشعه مادون قرمز (گرما)، نور مرئی، اشعه ماوراء بنفش، اشعه ایکس، پرتوهای گاما و پرتوهای کیهانی الکترومغناطیسی است.
کاربرد اشعه مایکروویو:
مایکروویوها فرکانس هایی بین تقریبا 11/0 تا 1.2 اینچ (0.3 و 30 سانتی متر) دارند.
امواج مایکروویو ها را در محصولات ارتباط از راه دور، ردیاب های راداری، خشک کردن چوب و معالجه پزشکی برخی از بیماری ها مورد استفاده قرار می دهند.
با این حال، برخی از خواص، آنها را برای پخت و پز ایده آل می کند.
این خواص رایج ترین استفاده از انرژی مایکروویو است.
مایکروویوها (منظور انرژی یا اشعه مایکروویو) می توانند از مواد پلاستیکی، شیشه ای و کاغذی عبور کنند.
سطوح فلزی آنها را منعکس می کند و غذاها (به خصوص مایعات) آنها را جذب می کنند.
وعده غذایی که در اجاق معمولی قرار می گیرد از بیرون گرم می شود،
زیرا به آرامی هوای اطراف را که در اجاق گاز گرم شده است، جذب می کند.
از طرف دیگر مایکروویو ها خیلی سریع غذا را گرم می کنند، زیرا به طور همزمان در همه لایه ها نفوذ می کنند.
در داخل یک تکه غذا یا ظرفی پر از مایع، مایکروویوها مولکول ها را تحریک می کنند و از این طریق ماده را گرم می کنند.
کشف مایکروویو:
توانایی انرژی مایکروویو برای پخت غذا در دهه 1940 توسط دکتر پرسی اسپنسر کشف شد.
او در جنگ جهانی دوم تحقیقاتی در مورد لولههای خلاء رادار برای ارتش انجام داده بود.
آزمایشات اسپنسر نشان داد كه، هنگامی كه به یك محفظه فلزی محصور می شویم،
عملکرد و تولید:
امواج رادیویی با فرکانس بالا، نوع خاصی از مولكول ها مانند آنهایی كه در مواد غذایی یافت می شوند، تحریک میکنند.
مایکروویوها به اندازه کافی قدرتمند برای پختن غذا هستند، ولی به اندازه کافی قوی نیستند که بتوانند ساختار مولکولی یا ژنتیکی آن را تغییر دهند یا آن را رادیواکتیو کنند.
شرکتی که دکتر اسپنسر در حال انجام این تحقیق بود، این فناوری را به ثبت رساند
و خیلی زود اجاق های مایکروویو را تولید کرد که قادر به پختن مقادیر زیادی غذا بود.
از آنجا که هزینه های ساخت آنها را برای اکثر مصرف کنندگان گران میشد،
این اجاق های اولیه در درجه اول توسط بیمارستان ها و هتل ها مورد استفاده قرار می گرفتند
که می توانستند راحت تر سرمایه لازم را که نیاز بود بپردازند.
با این حال، در اواخر دهه 1970، بسیاری از شرکت ها اجاق های مایکروویو را برای مصارف خانگی ایجاد کردند و هزینه به نسبت کم شده بود.
ویژگی های پایه:
امروزه، مایکروویو ها یک لوازم خانگی استاندارد هستند که در طیف گسترده ای از طرح ها و دارای یکسری ویژگی های مناسب موجود است:
- صفحات چرخان برای پخت و پز سازگارتر
- تایمر دیجیتال
- قابلیت های برنامه نویسی خودکار
- تنظیم قدرت پخت و پز
- یخ زدایی و گرم شدن مواد غذایی
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر