
روش گرم کردن ماهی در فر و مایکروویو
روش گرم کردن ماهی در فر و مایکروویو
ماهی را می توان به طور مشابه گوشت گرم کرد.
با این حال، ضخامت فیله تأثیر زیادی در عطر و طعم کلی دارد.
ماهی با ضخامت زیاد
مانند استیک های ماهی قزل آلا بافت و طعم آن را بهتر از انواع نازک تر حفظ می کنند.
گزینه اول: مایکروویو
اگر وقت کافی نداشته باشید و ماهی پخته یا کوبیده نشود، این گزینه خوبی است.
به خاطر داشته باشید که این گزینه معمولاً باعث بو گرفتن ماهی در آشپزخانه شما می شود.
قبل از قرار دادن ماهی در ظرف مایکروویو، آب یا روغن بپاشید.
ظرف را بپوشانید و با قدرت کم تا متوسط به مدت 20-30 ثانیه یک بار گرم کنید و مرتباً چک کنید تا ماهی گرم شود اما بیش از حد پخته نشود.
برای اطمینان از گرم شدن یکنواخت، ماهی را مرتباً در مایکروویو با کمک دما سنج و یا دستان خودتان چک کنید.
گزینه دوم: اجاق گاز (فر)
این گزینه خوبی برای حفظ رطوبت و طعم است.
با این حال، به زمان بیشتری نیاز دارد.
فر خود را روی 250 درجه فارنهایت (120 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
ماهی را با نان به هیچ وجه نپوشانید! آن را با فویل بپیچید و روی سینی فر قرار دهید.
به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که مرکز آن بخارپز شود، آن را بپزید.
برای گرم کردن آن به زمان کمتری نیاز دارید فقط توجه داشته باشید که در حین این کار دمای آن را مرتب چک کنید.
خلاصه
ماهی به بهترین وجه در کوره فر دوباره گرم می شود، مخصوصاً اگر با فویل پیچیده شده باشد.
ماهی تفت داده شده، کبابی و پخته شده در یک تابه به خوبی گرم می شود.
از طرف دیگر، مایکروویو سریع ترین روش است اما باعث خیس شدن و بد بو شدن ماهی های از قبل پخته شده می شود.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر