
درست کردن شیر برای کاپوچینو در مایکروویو
درست کردن شیر برای کاپوچینو در مایکروویو
درست کردن شیر برای کاپوچینو در مایکروویو چگونه است؟
آیا می دانید می توانید بدون نیاز به خرید اسپرسو ساز فانتزی کف شیر را نیز در خانه درست کنید؟
تنها آنچه شما نیاز دارید مقداری شیر، یک ظرف شیشه مربا و مایکروویو است.
این چگونه کار میکند؟
تهیه کف شیر در مایکروویو یک فرآیند دو مرحله ای است:
ابتدا شیر را در یک شیشه تکان می دهید تا کف ایجاد شود،
سپس برای ثبات کف، کف را چند ثانیه در مایکروویو قرار می دهید.
بدون مرحله مایکروویو، کف شیر به سرعت دوباره در شیر فرو می ریزد.
از شیر 2٪ یا بدون چربی استفاده کنید.
همانطور که هارولد مک گی در کتاب “درباره غذا و پخت و پز” توضیح می دهد،
“از آنجا که پروتئین های آب پنیر تثبیت کننده های اساسی [برای کف شیر] هستند،
شیرهایی که با پروتئین اضافه شده غنی می شوند، معمولاً شیرهای کم چرب هستند و به راحتی کف دار می شوند.”
کف شیر
کف شیر پس از تثبیت شدن در مایکروویو، آنقدر غلیظ است که به معنای واقعی کلمه می توانید آن را با قاشق در لیوان قهوه خود قرار دهید.
اگر مقدار کمی شیر هم می خواهید، از قاشق خود استفاده کنید تا کف را در حالی که کمی در قهوه خود می ریزید نگه دارد، سپس کف را با قاشق به لیوان بریزید.
مواد لازم:
- شیر 2٪ یا بدون چربی
تجهیزات لازم:
- شیشه کوچک درب دار و مایکروویو
دستورالعمل ها
- شیر را در شیشه بریزید
شیشه خود را با همان شیری پر کنید که معمولاً در قهوه خود استفاده می کنید،
اما بیشتر از نصف لیوان را پر نکنید و فضای کافی برای تهیه کف باقی بگذارید.
- شیشه را با درب تکان دهید:
درب را پیچ کنید و شیشه را تا جایی که می توانید تکان دهید تا شیر کف کند و حجم آن تقریباً دو برابر شود
30 تا 60 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
کف به بالای شیر بالا می رود و گرمای مایکروویو به تثبیت آن کمک می کند.
- از کف استفاده کنید:
شیر گرم را در قهوه خود ریخته و کف شیر را با قاشق روی آن قرار دهید.
یادداشت های دستور العمل
فوراً از کف استفاده کنید! بعد از چند دقیقه حل می شود.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر