
آموزش پخت سیب زمینی تنوری در آون توستر
آموزش پخت سیب زمینی تنوری در آون توستر
آموزش پخت سیب زمینی تنوری در آون توستر ، یکی از غذاهای
مورد علاقه ای که می توانید در آون توستر تهیه کنید سیب زمینی تنوری است .
سیب زمینی را می توان به راحتی در اشکال مختلف درست کرد و به هر شکلی که آن را درست کنید
غذای خوشمزه ای از آب در می اید، مثلا سیب زمینی پخته، سرخ شده، پوره یا گریل شده.
در این آموزش سعی داریم روش تهیه سیب زمینی تنوری در آون توستر را شرح دهیم.
با دیجی مایکرو همراه باشید.
چه چیزهایی برای تهیه سیب زمینی تنوری در آون توستر نیاز دارید؟
- روغن زیتون
- کاردو چنگال
- قفسه فلزی+سینی پخت
- ادویه جات
- طرز تهیه سیب زمینی تنوری در آون توستر
قبل از هر چیز، آون توستر را آماده کنید. داخل آن را تمیز کنید و مطمئن شوید،
که چیزی از عملیات آشپزی قبلی در آون توستر باقی نمانده است.
وقتی آن را تمیز کردید،آون توستر را روشن کنید تا گرم شود.
کثیفی های روی پوست سیب زمینی را پاک کنید و مطمئن شوید که هیچ اثری از آن باقی نمانده است.
وقتی کار تمیز کردن تمام شد، باید آنها را با یک حوله یا پارچه تمیز خشک کنید .
پس از تمیز و خشک شدن، روی سطح بیرونی سیب زمینی ها روغن بمالید تا مانند الماس براق شوند.
حالا که هم توستر و هم سیب زمینی را آماده کردید، تنها کاری که باید انجام دهید پختن آنهاست.
با این حال، قبل از قرار دادن آنها در فر، هر سیب زمینی را با چنگال دو طرف آن را سوراخ کنید. مراقب باشید،
فقط می خواهید سیب زمینی را سوراخ کنید و چنگال را طرف دیگر بیرون نیاورید. اگر این کار را نکنید،
بخار سیب زمینی آزاد نمی شود و سیب زمینی ها می توانند در داخل آون توستر منفجر شوند و کلی کثیفی ایجاد کنند.
بعد از این کار، سیب زمینی ها را داخل آون توستر قرار داده شده و روی سینی آون توستر یا سینی قفسه ای که
استفاده می کنید قرار دهید. در 45 دقیقه تا 1 ساعت آینده ، در حالی که سیب زمینی های شما به آرامی در
توستر پخته می شوند ، می توانید به کارهای شخصی خود برسید.
برای تصمیم گیری در مورد اینکه سیب زمینی ها آماده هستند یا نه، نیازی نیست یک سرآشپز ماهر باشید،
به سادگی چنگال را در آن فرو کنید و اگر به راحتی در بزرگترین سیب زمینی فرو رفت، سیب زمینی های
شما پخته شده اند . نشانه دیگر پخته شدن، ترد شدن و به رنگ قهوه ای روشن و در آمدن پوست سیب زمینی است .
کل قفسه یا سینی پخت را از فر توستر خارج کرده و آن را برای ایجاد پف در سیب زمینی آماده کنید.
پس از خارج کردن از آون توستر، زیاد منتظر نمانید تا سیب زمینی ها پف کنند. شکاف ایجاد کردن فرآیند
خارج کردن بخار از سیب زمینی است و برای انجام این کار، چند برش زیگزاگ در وسط سیب زمینی خود ایجاد کنید.
پس از اینکه یک شکاف درست کردید، انگشت شست خود را روی انتهای سیب زمینی قرار دهید و
به سمت مرکز فشار دهید . سیب زمینی شما باز می شود و بخار آن آزاد می شود .
مراقب آن باشید و سپس داخل آن را با چنگال سوراخ کنید.
یکی دیگر از روشهای شکاف ایجاد کردن معروف که میتوانید از آن استفاده کنید صاف کردن است .
سیب زمینی ها را در دستان خود بگیرید و فقط چند بار روی میز یا تخته آشپزخانه بزنید.
این کار باعث باز شدن سیب زمینی و شکاف آن می شود.
افزودن ادویه
روی سیب زمینی ها کمی نمک و کمی فلفل اضافه کنید. همچنین، اگر سبزیجاتی دم دست دارید،
اکنون بهترین زمان برای افزودن به سیب زمینی ها است. می توانید هر عطر و طعمی را که دوست دارید
مخلوط کرده و امتحان کنید، چون همه این چیزها به بهتر شدن طعم نهایی سیب زمینی پخته کمک می کند.
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم.
نوش جان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر