
طرز پخت کیک شکلاتی موکا در فر/پخت سریع
طرز پخت کیک شکلاتی موکا در فر/پخت سریع
طرز پخت کیک شکلاتی موکا در فر/پخت سریع ، کیک شکلاتی
یکی از کیک های پر طرفدار در کافی شاپ ها و حتی مهمانی های بسیاری از افراد می باشد.
امروز دیجی مایکرو رسپی یک کیک موکای بسیار خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار داده است
امیدواریم با پخت این کیک بسیار خوشمزه ساعات خوشی را کنار عزیزانتان داشته باشید.با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- تخم مرغ چهار عدد
- شکر یک لیوان سر پر
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- پودر نسکافه یک قاشق چایخوری
- آبجوش یک سوم لیوان
- روغن مایع یک چهارم لیوان
- پودر کاکائو یک سوم لیوان
- آرد یک لیوان
- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- کره نرم یک قاشق چایخوری
- آرد یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده تخم مرغ را بقدری با همزن بزنید که حجیم و
سفت شود، و سفیده فرم بگیرد و زمانی که ظرف را برمیگردانید نریزد و سپس در یخچال قرار دهید.
زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه گودی ریخته با همزن بزنید تا کرم رنگ حجیم و کشدار شود.
در ظرفی دیگر پودر نسکافه را در آبجوش حل کنید.
روغن مایع، پودر کاکائو، مخلوط پودر نسکافه و آبجوش را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.
در ادامه آرد و بکینگ پودر را الک و به مایه اضافه و با لیسک مخلوط کنید. در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه و
با لیسک خیلی آرام به صورت دورانی مخلوط کنید.سفیده تخم مرغ را آرام مخلوط کنید طوری که پف سفیده
نخوابد. قالب کیک را با یک قاشق کره و یک قاشق آرد با کمک براش چرب کنید.
مایه کیک را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بمدت 35 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کامل
و خنک شدن کیک، قالب کیک را به ظرف سرو برگردانده با مغزیجات یا میوه جات در دسترس تزیین و نوش جان کنید.
با تشکر از حسن انتخاب شما عزیزان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر