طرز پخت نان و شیرینی فرانسوی/کروسان پنیری در فر
طرز پخت نان و شیرینی فرانسوی/کروسان پنیری در فر
طرز پخت نان و شیرینی فرانسوی/کروسان پنیری در فر ، کروسان
یا کوراسان نوعی نان وشیرینی پرطرفدار آلمانی میباشد که بهترین برای وعده صبحانه و یا عصرانه است.
یک تغذیه ی کامل و مناسب برای شما عزیزان در محل کارتان و یا فرزاندانتان در مدرسه یا مهد می باشد.
با ما باشید تا پخت این نان خوشمزه و بینظیر را در اختیار شما عزیزان بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر :
- شیر: یک لیوان معادل(200 میلی لیتر)
- آب: یک لیوان معادل(200 میلی لیتر)
- روغن یک فنجان معادل(125میلی لیتر)
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- مخمر فوری: یک بسته(10گرم)
- شکر: دوقاشق چای خوری
- نمک: دو قاشق چای خوری
- آرد: 4.5 لیوان
- گره:100گرم(برای رومال کردن)
مواد میانی خمیر:
- پنیر فتا: 150 گرم
- یک چهارم دسته جفری
- زرده تخم مرغ: یک عدد
- کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آب گرم را داخل کاسه ریخته و شیر گرم، روغن،سفیده تخم مرغ،مایه فوری،
شکرونمک را روی آن اضافه کرده و مخلوط کنید.سپس آرد مخلوط خود اضافه کرده
و با دست شروع به ورز دادن کنیم.باید خمیر نرمی را به دست بیاوریم که به دست
نچسبد.روی خمیر ورز داده را با سلفون پوشانده و با پارچه میپوشانیم و حدود یکساعت
استراحت میدهیم تا تخمیر شود.
خمیر تخمیر شده را روی پیش خوان آرد پاشی شده میگذاریم و دوباره ورز میدهیم.
خمیر جمع شده را به 9 قسمتد مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را چانه می گیریم.
پیشخوان را آرد پاشی کرده و با کمک وردنه خمیر را پهن کنید، ابتدا به اندازه یک بشقاب
پهن خمیر را باز کرده و روی خمیر باز شده را رو بشقاب باز کرده و مقدار ی از کره که هم
دما با دمای اتاق شده است را رومال می کنیم و روی هم قرار میدهیم
چانه آخر را روی خمیر دیگر پهن کرده میگذاریم اما اینبار با کره رومال نمیکنیم
خمیرها روی هم گذاشته را با دست باز میکنیم و مجدد کمی آرد روی آنها می پاشیم
خمیر رول شده را به 12 قسمت مساوی متلتی شکل برش می دهیم
موادخود را با مخلوط پنیر فتا و جعفری ریز خرد شده آماده میکنیم.
روی هر تکه از خمیر مثلی خود قرار می دهیم، پس از قرار دادن ملات داخلی خود، خمیر
را از سمت پهن شروع میکنیم به رول کردن تمام خمیرها را به همین ترتیب بپیچیم و روی
سینی فر قرار دهیم،حدود 15 دقیقه داخل سینی فر به شیرینی ها استراحت داده و سپس
زرده ی تخم مرغ را روی خمیرها به وسیله برس رومال کنید و در آخر با کنجد روی خمیرهارا تزیین کنید.
درآخرسینی را داخل فر از قبل گرم شده به حرارت 180 درجه به مدت 30 ذقیقه بپزید.
وکنار عزیزانتان نوش جان کنید.
باتشکر از همراهی شما عزیزان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر