
طرز پخت مینی پیتزای خوشمزه/مینی پیتزای پپرونی در فر
طرز پخت مینی پیتزای خوشمزه/مینی پیتزای پپرونی در فر
طرز پخت مینی پیتزای خوشمزه/مینی پیتزای پپرونی در فر ، پپرونی نوعی سالامی تند
آمریکایی است که از گوشت خوک و گوشت گاو پخته شده با پاپریکا یا فلفل چیلی دیگر تهیه می شود
پپرونی قبل از پختن به طور مشخص نرم، کمی دودی و قرمز روشن است.
پپرونی ورقهای نازک یکی از محبوبترین تاپینگهای پیتزا در پیتزافروشیهای آمریکاست.
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی پیتزای پپرونی در ادامه با
سایت دیجی مایکرو همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ی خمیر:
- خمیر مایه:1قاشق چایخوری
- آب:نصف بیشتر لیوان آب
- آرد:دولیوان
- نمک:1قاشق چای خوری
- روغن:2قاشق غذاخوری
مواد پیتزا:
- سس کچاپ یا گوجه فرنگی
- پنیر پیتزا
- سوسیس پپرونی
طرز تهیه:
خمیر مایه،آرد،نمک،روغن را با هم مخلوط کنید و در ادامه آب را کم کم به مواد خشک اضافه کنید
خمیر را به مدت 10 دقیقه روی سطح کار ورز دهید و بعد چانه بگیرید توی کاسه بگذارید،روی کاسه را با
سلفون بپوشانید و یکساعت ونیم استراحت دهید.(خمیر را تا 5 ساعت میتوان استراحت داد)
مرحله ی بعد خمیر را بعد از یکساعت ورز دهید وپف خمیر را بگیرید،خمیر را به ده قسمت تقسیم کرده
و گرد کنید.
خمیرها را با فاصله در سینی فر چرب شده بگذارید،بعد با پشت پیاله یا لیوان که در آرد فرو کرده اید
روی توپهای خمیر محکم فشار دهید ومهر کنید.(حتما باید کف خمیر نازک و اطراف آن کمی ضخیم تر باشد)
روی خمیر سس گوجه بزنید اما به لبه های خمیر نزنید.
روی سس پنیر پیتزای فراوان بریزید و در نهایت روی پنیر پیتزا؛سوسیس پپرونی که از قبل نازک برش زدید،بگذارید.
و بعد در طبقه ی وسط فر قرار داده،گریل بالا و پایین روشن باشدو حرارت 170 درجه،به مدت 20 دقیقه
در انتها به مدت 2الی3 دقیقه فقط گریل بالا را روشن کنید. پیتزای شما آماده است.(نوش جان)
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر