فر های زودپز چگونه کار میکنند؟
فر های زودپز چگونه کار میکنند؟
به طور معمول، اجاق ها یا فر های زودپز پخت و پز مایکروویو را با همرفت، اشباع و / یا حرارت مادون قرمز ترکیب می کنند.
یک شرکت از فناوری ثبت شده استفاده می کند که هوای گرم و مادون قرمز را به گونه ای ادغام می کند که بدون هیچ عنصر مایکروویو به پخت سریع می رسد.
یکی از مدیران بازاریابی محصولات می گوید: “کلید سرعت بسیار سریع در تعادل فناوری های گرمایشی است.”
“سیستم های متعادل، ارائه کارآمدترین فن آوری ها برای دستیابی به بهترین نتایج آشپزی را تضمین می کنند.”
اجاق های زودپز واقعاً همه کاره هستند و طیف گسترده ای از غذاها را برای مطبوع بودن مطلوب طبخ می کنند
تفاوت این دستگاه با مایکروویو:
مایکروویو برای پختن مواد غذایی به سطح نفوذ می کند، در حالی که همرفت، گرمایش مادون قرمز
یا تحت تأثیر قرار گرفتن در معرض می تواند سطح مواد غذایی را به نوعی قهوه ای، ترد یا کاراملی کند.
پخت مایکروویو به طور منظم امکان پذیر نیست و یک آشپز در یکی از تولیدکنندگان می گوید:
در حالی که مکان هایی مانند Subway فقط ممکن است از واحدهای تست ساندویچ های فرعی استفاده کنند،
اما این اجاق ها می توانند “پخت ، کباب کردن ، تفت دادن ، بخارپز کردن ، سرخ شدن و بازگرداندن و گرم کردن مجدد غذاهای تازه را کنترل کنند”.
“آنها می توانند سبزیجات کبابی ، ماهی قزل آلا ، گوش ماهی ، نان های تخت ، پیتزای سریع و با کیفیت بالا ، ساندویچ های سریع را بپزند.”
غذاهایی مانند سیب زمینی سرخ کرده و بال های سرخ شده کاملاً قابل انجام هستند
به شرطی که اپراتورها از محصولات قابل استفاده در اجاق گاز یا فر استفاده کنند که از قبل دارای پوشش روغن هستند.
کوره های پخت سریع می توانند مستقیماً از حالت یخ زده، مواد مایکروویو قبل از استفاده از سایر روش های گرمایش ، مواد را یخ زدایی کنند.
بدیهی است که موارد پخته شده از یخ زده کمی بیشتر به طول می انجامد.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر