
کیک خیس با سس فودج در فر
کیک خیس با سس فودج در فر
این دسر بسیار خوشمزه و سبک برای میان وعده عصرانه بسیار مناسب است.
مواد لازم برای کیک:
- 1 فنجان آرد همه منظوره (یا آرد ساده)
- 1/2 فنجان شکر گرانول سفید
- 1/4 فنجان پودر کاکائو
- 2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 3/4 فنجان شیر
- 1/4 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
مواد لازم برای سس فودج:
- 1/2 فنجان شکر گرانول سفید
- 1/2 فنجان بسته بندی شده شکر قهوه ای
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 4 فنجان آب جوش
دستورالعمل ها
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک ظرف پخت مربعی را کمی چرب کنید.
هنگام تهیه کیک، آب را در کتری بجوشانید.
برای کیک:
1/2 فنجان شکر دانه ریز را با آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک ترکیب کنید.
شیر، کره و وانیل را به آن اضافه کنید. تا زمانی که نرم و یکدست شود، کاملاً هم بزنید.
مایه را در قالب یا ظرف آماده شده بریزید و به طور مساوی پخش کنید.
برای سس:
باقیمانده 1/2 فنجان شکر سفید، شکر قهوه ای و 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.
مخلوط را به طور یکنواخت روی خمیر بپاشید. به آرامی آب جوش را روی قسمت بالایی آن بریزید (اجازه دهید آب روی آن بنشیند).
پخت 35 دقیقه یا تا زمانی که مرکز تقریباً تنظیم شود.
از فر خارج کنید. اجازه دهید به مدت 15 دقیقه خنک شود.
در ظروف دسر را با بستنی یا خامه فرم گرفته سرو کنید و با قاشق سس فاج از ته ظرف بالای هر وعده کیک سرو کنید.
یادداشت
ظروف پخت قابل استفاده:
11-7 اینچ | ظرفیت 5-6 فنجان | ظرفهای پخت 1.5 – 2 لیتر
پودرهای کاکائو:
یک پودر کاکائو تیره در یک پودینگ با طعم شکلات غنی و شیرین تلخ حاصل می شود.
یک پودر کاکائو شیرین نشده طبیعی، مانند شیرینی هرشی، یک پودینگ با طعم شکلات ملایم تر تولید می کند.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر