گرم کردن گوشت و مرغ در فر و مایکروویو
گرم کردن گوشت و مرغ در فر و مایکروویو
گرم شدن مجدد مرغ و برخی از گوشت های قرمز اغلب می تواند منجر به غذایی خشک و سخت شود.
به طور کلی، گوشت بهتر است با همان روشی که در آن پخته شده دوباره گرم شود.
هنوز هم می توانید مرغ و سایر گوشت قرمز را با خیال راحت گرم کنید بدون اینکه وعده غذایی شما خشک شود.
گزینه اول: اجاق گاز یا فر
این روش بیشترین زمان را می برد اما بهترین گزینه برای پس مانده های مرطوب و شاداب است.
فر خود را روی 250 درجه فارنهایت (120 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
گوشت را به یک سینی فر اضافه کنید و به دنبال آن یک روغن یا کره قرار دهید.
برای جلوگیری از خشک شدن آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید.
این روش معمولاً حداقل 10-15 دقیقه طول می کشد.
با این حال، مدت زمان بستگی به نوع و مقدار گوشت دارد.
یادتان باشد قبل از سرو صبر کنید تا خنک شود و از گرم شدن فر قبل از انجام عملیات گرم کردن مطمعن شوید.
گزینه دوم: مایکروویو
گرم شدن مجدد گوشت در مایکروویو مطمئنا سریعترین گزینه است.
با این حال، گرم کردن بیش از دو دقیقه هر چیزی معمولاً منجر به غذای خشک می شود.
گوشت را در ظرف مایکروویو قرار دهید و مقدار کمی آب، سس یا روغن به گوشت اضافه کنید و روی آن را با یک درب قابل استفاده در مایکروویو بپوشانید.
مایکروویو را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت زمانی که لازم است تا غذا به طور یکنواخت و کاملاً پخته شود، مایکروویو کنید.
خلاصه
مرغ و بعضی از گوشت های قرمز بهتر است با همان وسایلی که در آن پخته شده دوباره گرم شوند.
در حالی که اجاق گاز یا همان فر بیشترین رطوبت را حفظ می کند، مایکروویو سریعترین سرعت را دارد.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر