کوفته کنجدی زنجبیلی در فر
کوفته کنجدی زنجبیلی در فر
اگر از طرفداران کوفته های گیاهی ما هستید، یک سورپرایز برای شما داریم! ما این دستورغذا را گرفتیم
و یک شیوه جدید و خوشمزه به آن دادیم: کوفته گیاهی کنجد زنجبیلی! این زیبایی ها از بیرون ترد، در داخل لطیف و بسیار خوش طعم، زنجبیلی و همه کاره هستند. نمیتوانید جلوی خوردن آنها را بلافاصله از تابه بگیرید!
آنها به زیبایی منجمد می شوند، و کوفته زنجبیبلی درفر را برای آماده سازی قبل برای افزودن به سیب زمینی سرخ کرده،
کاسه یا یک طرف سبزیجات عالی می کند! فقط با 9 ماده مورد نیاز، زمان تهیه کوفته (بدون گلوتن و گیاهی) فرا می رسد!
موادغذایی
- 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد برشته شده
- 8 اونس قارچ خام تقریباً خرد شده (4 فنجان خرد شده)
- 1 (15 اونس) قوطی لوبیا سیاه (شسته شده، آبکش شده، خوب خشک شده // یا 1 ¾ فنجان خانگی)
- سیر 4 حبه، ریز شده
- 3 ساقه پیاز سبز نازک خرد شده
- 2 ½ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
- 1 ½ تا 2 قاشق غذاخوری تاماری (یا سس سویا کم سدیم اگر فاقد گلوتن نیست // اگر سویا نداشته باشد، زیر آمینو نارگیل)
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا (یا عسل اگر گیاهی نیست // اگر به جای تاماری از آمینو نارگیل استفاده کنید، نصف شربت افرا استفاده کنید)
- 1 فنجان کینوا پخته و خنک شده
برای سرو اختیاری
- بروکلی بخارپز یا گل کلم
- سس تند
- دانه های کنجد
دانه انتخابی (برنج قهوه ای، برنج سفید، کینوآ، برنج نارگیل، ارزن // یا برنج گل کلم بدون دانه)
دستورالعمل
کینوآ را بپزید و کنار بگذارید تا خنک شود. برای تهیه 1 فنجان کینوا پخته شده: 1/3 فنجان کینوا خشک (65 گرم) را در یک قابلمه کوچک بریزید
و به مدت 2 تا 3 دقیقه روی حرارت متوسط برشته کنید. سپس 2/3 فنجان (160 میلی لیتر) آب را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
پس از جوش آمدن، روی آن را بپوشانید و حرارت را کم کنید تا بجوشد. به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که آب جذب شود بپزید.
سپس با چنگال پف کرده و از روی حرارت بردارید و درب آن را بشکنید تا کینوا خنک شود.
یک تابه بزرگ را با روغن کنجد روی حرارت متوسط گرم کنید. بعد از داغ شدن، قارچ ها را اضافه کنید و به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید
و هر از گاهی هم بزنید تا کمی قهوه ای شوند و بیشتر رطوبت خود را از بین ببرند.
لوبیا سیاه را آبکش کرده و آبکشی کنید، سپس در یک حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید.
به قارچ های تفت داده شده، لوبیا سیاه، سیر، پیاز سبز، زنجبیل و تاماری (یا سس سویا یا آمینو نارگیل) را اضافه کنید.
به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم شود تفت دهید و مرتب هم بزنید. کنار بایست تا آرام پخت شود.
فر را با دمای 400 فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت بچینید.
مخلوط را به غذاساز منتقل کنید و آنقدر بپزید تا تکه های بزرگی از لوبیا یا قارچ باقی نماند، مواظب باشید بیش از حد به خمیر تبدیل نشود.
1 فنجان (185 گرم) کینوا پخته و خنک شده (در صورت تغییر اندازه بسته، مقدار آن را تنظیم کنید) و شربت افرا (یا آگاو یا عسل) را اضافه کنید.
هم بزنید تا مخلوط شود تا خمیر بافتی به دست آید، دوباره مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود.
طعم را بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید، تاماری بیشتری برای شوری/عمق طعم، روغن کنجد برای آجیل یا شربت افرا برای تعادل اضافه کنید.
اگر خیلی مرطوب است، کینوآ و پالس بیشتری اضافه کنید تا ترکیب شود.
1 ½ قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و با دست خیس به آرامی به شکل توپ های گرد در آورید. طرز تهیه طبق نوشته 15 عدد کوفته می باشد.
کوفته های فرم گرفته را به یک ورقه پخت بدون پوشش یا کاغذ روغنی اضافه کنید.
به مدت 15 دقیقه کوفته در فر را بپزید. سپس آن را برگردانید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید
و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و کمی خشک شود، بپزید.
این «کوفتهها» با کلم بروکلی بخارپز یا بو داده، دانههای کنجد، سس تریاکی، و دانههای دلخواه شما
(برنج قهوهای، برنج سفید، کینوآ، برنج نارگیل، ارزن // یا برنج گل کلم بدون دانه) سرو میشوند.
باقیمانده آن تا 3 تا 4 روز در یخچال یا 1 ماه در فریزر نگهداری می شود. برای گرم کردن مجدد کوفته های پخته شده از حالت یخ زده،
روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) به مدت 10-12 دقیقه بپزید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر