
درست کردن کوکی غول پیکر در فر
درست کردن کوکی غول پیکر در فر
این کوکی، ترکیبی لذیذ از کره بادام زمینی و شکلات است که دقیقاً همان چیزی است که این کلوچه دارد.
تنها چیزی که لازم دارید یک جعبه مخلوط کیک، چند ماده رایج شربت خانگی و یا طعم دهنده است
در کمتر از یک ساعت دیگر یک دسر خوشمزه برای خانواده و دوستان آماده کرده اید.
با جایگزینی مخلوط های دیگر به جای چیپس شکلات، می توانید آن را نیز سفارشی کنید.
ما آن را با بستنی یا خامه سرو می کنیم.
- کل زمان آماده سازی: 15 دقیقه
- پخت: 20 دقیقه + زمان خنک شدن
مواد لازم کوکی غول پیکر در فر:
- بسته مخلوط کیک شکلاتی (اندازه معمولی)
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق
- 1/2 فنجان روغن
- 1 فنجان چیپس شکلات نیمه شیرین
- 1 فنجان کره بادام زمینی
- خامه
- 1/2 فنجان شکر قنادی
اختیاری ها:
- بستنی گرم فاج
- بستنی وانیلی
- خامه زده شده
- و کره بادام زمینی خامه ای ذوب شده
دستور العمل کوکی غول پیکر در فر:
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ، مخلوط کیک، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید.
شکلات چیپسی را بهم بزنید.
نیمی از خمیر را فشار دهید تابه چدنی یا سایر اجاق های فر بچسبد.
کره بادام زمینی و شکر شیرینی پزی را ترکیب کنید.
روی خمیر را در ماهیتابه پخش کنید.
خمیر باقیمانده را بین ورقه های پوسته فشار داده و به اندازه چند سانت در آورید.
بعد داخل فر قرار دهید و سپس بعد از گذشتن زمانی حدود 20-25 دقیقه بیرون بیاورید.
به صورت گرم و یا یرد و با مواد اختیاری و به دلخواه سرو کنید.
نکات قابل توجه:
حتما توجه داشته باشید که فر را از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید.
البته قدرت هر فر با فری دیگر متفاوت است پس میانه ی کار حتما چک کنید.
ارزش غذایی 1 قطعه:
- 443 کالری
- 27 گرم چربی (6 گرم چربی اشباع)
- 31 میلی گرم کلسترول
- 372 میلی گرم سدیم
- 48 گرم کربوهیدرات (31 گرم قند، 3 گرم فیبر)
- 8 گرم پروتئین
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر