کوکی های میوه ایی در فر
کوکی های میوه ایی در فر
کیک میوه ای از میوه های خشک شیرین (کشمش طلایی و خرما خرد شده)، ادویه های گرم (جوز هندی، دارچین، گل میخک)،
مرکبات (پوست پرتقال)، بادام ترد و … را با هم ترکیب می کند.
به عبارت دیگر، تمام طعم دهنده های فصل در کیک میوه ای پیچیده و خلاصه می شوند.
این یک حرکت جسورانه است و دقیقاً به همین دلیل است که خیلی خوب کار می کند و طرفدار زیاد دارد.
مواد لازم:
- 3/4فنجان کشمش طلایی
- 1/2 فنجان خرما خرد شده
- 1/2 فنجان براندی
- 1 جعبه مخلوط کیک آماده
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
- 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
- 1 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
- 1/2 قاشق چای خوری زنجبیل چرخ شده
- 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
- 1/2 فنجان کره، ذوب شده
- 1 تخم مرغ 2
- قاشق غذاخوری آب
- 3/4 فنجان آلبالو
- ماراشینو درشت خرد شده
- 1/2 فنجان بادام خرد شده
- در صورت تمایل آب نبات خرد شده
مراحل و دستور العمل:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در قابلمه 1 چهارم، کشمش، خرما و هر غلاتی که دوست دارید را گرم کنید تا روی حرارت متوسط بپزد.
از روی حرارت بردارید بگذارید 15 دقیقه بماند.
در همین حال، در یک کاسه بزرگ، مخلوط کیک ، شکر قهوه ای ، پوست پرتقال ، دارچین ، زنجبیل و جوز هندی را با هم هم بزنید.
در یک کاسه کوچک کره ذوب شده ، تخم مرغ و آب را هم بزنید تا مخلوط شوند.
مخلوط کره را به مخلوط شکر قهوه ای کیک اضافه کنید.
با قاشق بزنید تا خوب مخلوط شود. میوه آبکش شده ، گیلاس ماراشینو ، آجیل و گیلاس های شیرین را اضافه کنید.
خمیر را با دو قاشق غذاخوری گرد شده روی ورق های کلوچه بدون روغن بریزید.
11 تا 13 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها تنظیم شود ، آن را بپزید.
روی ورق کوکی 2 دقیقه خنک شوید. از ورق کوکی به قفسه خنک کننده بردارید.
کاملاً اجازه دهید تا خنک شود یعنی حدود 30 دقیقه و سپس آنها را را در یک ظرف هوای بسته قرار دهید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر