تست فرانسوی لیوانی در مایکروویو
تست فرانسوی لیوانی در مایکروویو
من اخیراً به لطف کتاب آشپزی جدیدی که گرفتم، نان خانگی زیادی درست میکنم، و حتی با وجود اینکه نان خانگی فوقالعاده ارزان است،
از دیدن هدر رفتن آن متنفرم. امروز دستوری را امتحان کردم که مدتها میخواستم درست کنم، یک لیوان نان تست فرانسوی 5 دقیقهای در مایکروویو. این نان تست فرانسوی (یا پودینگ نان) در یک لیوان یک راه عالی نه تنها برای داشتن یک خوراکی سریع،
بلکه استفاده از باقی مانده غذا و کاهش ضایعات مواد غذایی است.
آیا می خواهید یک لیوان صبحانه خوش طعم در مایکروویو را امتحان کنید؟ تست لیوانی در مایکروویو خوش طعم 5 دقیقه ای ما را امتحان کنید!
از چه نوع نانی استفاده کنیم؟
شما می توانید از هر نوع نان برای این مایکروویو 5 دقیقه ای نان تست فرانسوی استفاده کنید، اما هر چه سفت تر باشد بهتر است.
گندم کامل نیز عالی عمل می کند! در صورت امکان، از نان ساندویچی سفید چاودار یا فوقالعاده ترش خودداری میکنم.
نان کشمشی دارچینی برای این استفاده طبیعی است، مانند بریوش.
تست فرانسوی لیوانی خود را سفارشی کنید.
من دستور العمل بسیار ابتدایی را در زیر آوردهام، اما میتوانید آن را با انواع افزودنیهای سرگرمکننده یا تاپینگهایی مانند
انواع توتها (من با تمشک یخزده زیر، موز برششده، شربت افرا بیشتر، پودر قند، چیپس شکلات یا روی آن را سفارشی کنید).
شربت، یا گردو، گردو، یا حتی کره بادام زمینی! اساساً، تست فرانسوی لیوانی هر چیزی که دوست دارید در یک پنکیک مخلوط شود،
احتمالاً به خوبی با این مخلوط شده یا به عنوان رویه استفاده می شود. حتی میتوانید لیوانهای خود را با حذف شربت افرا
و مخلوط کردن مقداری پنیر رندهشده، سبزیها و ژامبون خرد شده آزمایش کنید. شما می توانید شرط بندی کنید
که به زودی یک نسخه خوشمزه از این را در وبلاگ خواهید دید!!
موادغذایی
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق غذاخوری شیر کامل
- 1 قاشق چایخوری شربت افرا
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- جوز هندی آسیاب شده را خرد کنید
- 1 تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان تکه نان
- تاپینگ ها یا افزودنی های اختیاری
- انواع توت ها
- موز ورقه شده
- آجیل
- شکر پودر شده
- کره بادام زمینی
- شکلات چیپسی
دستورالعمل
کره را در یک لیوان بزرگ قرار دهید و به مدت 15 تا 20 ثانیه کره در مایکروویو قرار گیرد یا تا زمانی که ذوب شود.
شیر، شربت افرا، دارچین، وانیل، جوز هندی و تخم مرغ را به لیوان اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.
تکه های نان را به ماگ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه تکه ها از مخلوط تخم مرغ و شیر اشباع شوند.
مراقب باشید زیاد هم نزنید وگرنه ممکن است تکه های نان از هم بریزد. اجازه دهید نان حدود 1 دقیقه بماند و مایع آن را جذب کند.
لیوان به مدت 60 تا 90 ثانیه یا تا زمانی که مخلوط جامد شود، تست فرانسوی در مایکروویو قرار دهید.
من یک مایکروویو 1250 وات دارم و متوجه شدم 70-80 ثانیه تقریباً عالی است.
ممکن است برای یافتن زمان پخت مناسب برای اندازه مایکروویو و لیوان نیاز به آزمایش داشته باشید.
بلافاصله سرو کنید، یا روی آن را با تاپینگ های مورد علاقه خود بپوشانید.
باتشکز دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر