
درست کردن نان فرانسوی در مایکروویو
درست کردن نان فرانسوی در مایکروویو
نان کتو در مایکروویو یا نان بذر کتان یک ترکیب آسان با 5 ماده است که یک نان محلی فرانسوی میباشد.
این نان به عنوان دستور العمل نان کربوهیدراتی سرو می شود که بسیار غنی است!
این نان فقط در 60 ثانیه آماده میشود.
و نکته جالب درباره این نان خوشمزه این است که بدون تخم مرغ درست میشود.
مواد لازم:
- 1/4فنجان تخم کتان
- 1 قاشق چایخوری آرد نارگیل
- 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری سرکه سیب
- 1 قاشق غذاخوری شیر بادام غلیظ شده
- 1/4 قاشق چای خوری دانه کنجد
- 1/4 قاشق چایخوری تخم خشخاش
- 1/4 قاشق چای خوری تخم کدو تنبل
- 1/4 قاشق چایخوری دانه آفتابگردان
دستورالعمل:
در یک کاسه ایمن در برابر مایکروویو، کتان، آرد نارگیل، جوش شیرین، سرکه سیب و شیر بادام شیرین نشده را اضافه کنید.
از دست خود استفاده کنید تا مواد را با هم جمع کرده و یک توپ تشکیل دهید.
این کار بیش از 1 دقیقه طول نمی کشد.
ابتدا خمیر کمی چسبناک است اما به راحتی در یک توپ نان جمع می شود.
در مقابل، اگر خیلی خشک است، یکبار کمی شیر بادام به اندازه ی 1/2 قاشق غذا خوری را اضافه کنید.
دانه ها را داخل یک بشقاب مخلوط کنید، توپ نان را روی دانه ها قرار دهید، با دست خود فشار دهید تا خمیر را صاف کنید و دانه را از یک طرف بچسبانید.
شما باید در آخر یک نان به ضخامت 1 سانتی متر با دانه های دو طرف آن را تهیه کنید.
نان ها را به مدت 1 دقیقه در بشقاب،داخل مایکروویو قرار دهید.
اگر دوست دارید نان خود را بسیار سخت و ترد تر کنید، همانطور که مردم فرانسه دوست دارند، می توانید 30 ثانیه اضافه کنید.
از مایکروویو خارج کرده و به مدت 1 دقیقه روی یک قفسه خنک کنید.
ته نانهایی که روی صفحه می نشینند همیشه کمی مرطوب است، یعنی طبیعی است، خیلی سریع روی قفسه خشک می شود.
نان خود را به نصف برش دهید و با کره و شیرین کننده بدون قند مورد علاقه خود آن را طعم دار کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر