پنج دلیل که عملکرد فر را پایین می آورد؟
پنج دلیل که عملکرد فر را پایین می آورد؟
پنج دلیل که عملکرد فر را پایین می آورد؟ هر چیزی
که در منوی غذایی شما باشد، زمانی که دستورالعمل های آشپزی را دنبال کرده باشید بسیار خسته کننده
می شود، اما به دلایلی، شام شما به طور یکنواخت پخته نمی شود.
این مشکل نه تنها شام شما را خراب میکند، بلکه اگر غذایی مانند مرغ بهطور کامل پخته نشود، میتواند
برای سلامتی شما نیز خطرناک باشد.دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است این اتفاق بیفتد و خبر خوب
این است که اکثر آنها به راحتی قابل شناسایی هستند. ادامه مطلب را بخوانید تا با شش دلیل مشکل فر را بیابید.
فر به درستی کالیبره نمی شود
اگر پیتزا میخورید، دستورالعملها را کامل دنبال میکنید،اما محصول نهایی شما در اطراف لبهها سوخته است
در حالی که وسط آن خام به نظر میرسد،ممکن است با مشکل کالیبراسیون فر مواجه شده باشید.
اگرچه تنظیم دمای صحیح را انتخاب کرده اید، ممکن است دمای داخلی مطابقت نداشته باشد. با گذشت زمان، گرمایش
و سرمایش زیاد میتواند به فر فشار وارد کند و بنابراین دقت دما به مرور زمان از بین میرود.
با استفاده از دماسنج فر به راحتی می توانید این نظریه را آزمایش کنید. دماسنج را در فر قرار دهید و از قبل با دمای دلخواه
مثلا 200 درجه – گرم کنید. اطمینان حاصل کنید که دماسنج را حداقل 15 دقیقه در فر بگذارید تا از گرم شدن آن اطمینان
حاصل کنید، سپس دما را اندازه بگیرید.
این کار را تا دو ساعت آینده یا بیشتر ادامه دهید. هنگامی که این کار را انجام دادید،میانگین خوانش های خود را پیدا کنید،
که باید دمای تنظیم شده اولیه باشد.اگر به نظر می رسد کالیبراسیون فر ضعیفی دارید،برای تنظیم مجدد به کمک متخصص
نیاز دارید. با یکی از کارشناسان تعمیر فر ما صحبت کنید تا در تنظیم مجدد کالیبراسیون به شما کمک کنند.
تنظیم قفسه های فر
مشکلات اجاق گاز شما ممکن است به چیزی به سادگی از قرار دادن قفسه های شما برگردد.اگر یک فر کاملاً جدید
دارید، باید نحوه پخت آن را یاد بگیرید.به محل قرارگیری قفسه ها و نحوه پخت غذایتان توجه کنید.
به عنوان مثال، اگر غذای شما در بالا سوخته، اما در قسمت پایین پخته نشده است، ممکن است قفسه شما نیاز
به پایین آوردن داشته باشد.
حتی ممکن است لازم باشد غذای خود را در حین پخت بچرخانید تا از گرم شدن یکنواخت آن اطمینان حاصل کنید.
سنسور دما معیوب
درست مانند کالیبراسیون ضعیف فرتوکار، یک سنسور دمای معیوب می تواند مقصر پختن یکنواخت فر باشد.
ممکن است فکر کنید که فر خود را روی 200 درجه تنظیم می کنید،اما به دلیل نقص در سنسور دما، فر شما ممکن است
بالاتر یا کمتر از این گرم شود. می توانید با گرم کردن از قبل و بررسی اینکه سنسور دما با گرما بالا می رود، سنسور
دمای داخل فر را بررسی کنید.اگر اینطور نیست، سنسور دما نیاز به تعویض دارد. این ایده خوبی است که یک متخصص
تعمیرات اجاق گاز این موضوع را برای شما بررسی کند.
قطعات شکسته شده
دو قطعه در فر شما وجود دارد : ابزار پخت و ابزار گریل. اگر یکی از اینهاخراب یا معیوب باشد، فر شما به طور یکنواخت
پخته نمی شود.ابزار پخت در پایین فر شما قرار دارد و عنصر برشته در بالای آن قرار دارد.
میتوانید با گرم کردن فر و جستجوی عناصری که قرمز میدرخشند،این موارد را به صورت بصری بررسی کنید. اگر
اینطور نیست، یا از نظر ظاهری معیوب به نظر میرسند، باید با یک متخصص تعمیر تماس بگیرید تا آنها را تعویض کند.
فن فر خراب است
اگر صاحب یک فر فن دار هستید، فن مهم ترین قسمت دستگاه شما است.
این به این دلیل است که فن حرارت را به طور مساوی در اطراف فر پخش می کند و به پخت یکنواخت غذای شما کمک می کند.
وقتی فر روشن است، بررسی کنید که صدای فن شما بلندتر از حد معمول است یا به نظر می رسد کندتر از حد معمول کار
می کند. اگر اینطور است صبر کنیدتا فر شما کاملا خنک شود و فن را با دست بچرخانید. اگر با مقاومتی مواجه شدید، وقت
آن است که با یک متخصص برای تعویض فن تماس بگیرید!
امیدواریم این پست به شما اطلاعاتی در مورد اینکه چرا ممکن است با مشکلاتی در فر مواجه شوید، به شما داده باشد.
بسیار مهم است که این بررسیها را انجام دهید، و همچنین مطمئن شوید که چیزهای اساسی مانند درزگیر درب فر،
قبل از تماس با متخصص، سالم هستند.
باتشکر از همراهی شما عزیزان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر