
ویژگی های یک فر خوب|قسمت دوم
ویژگی های یک فر خوب|قسمت دوم
ویژگی های یک فر خوب چیست؟ عمر یک اجاق گاز خوب باید یک دهه یا بیشتر طول بکشد،
بنابراین بهتر است که یک اجاق گاز مناسب با نیازهای آشپزی خود انتخاب کنید.
کوره های مدرن می توانند شامل مجموعه ای از ویژگی های پیشرفته و مورد نیاز شما باشند.
اما اگر اصول اولیه را درست دریافت نکنید، ممکن است در نهایت با یکی از مواردی که دیر گرم می شود و یا به صورت ناهموار پخته می شود، روبرو شوید.
بهترین کوره ها تا دمای مناسب به سرعت گرم می شوند و گرما را به طور مساوی در کل کوره پخش می کنند.
مستقیماً به سراغ بررسی ها در مورد بهترین اجاق های داخلی آن بروید تا یکی از بهترین ها را برای خودتان با توجه به نیاز هایتان انتخاب کنید.
این پست را مطالعه کنید تا به شما کمک کند تصمیم بگیرید کدام نوع فر مناسب شماست.
برای مطالعه ی پست قبل، کلیک کنید:
کدام فر ها بهترند؟
به طور کلی، در می یابیم که فرهای برقی در آزمایشات ما عملکرد بهتری دارند.
میزان خوب توزیع گرما در حفره اجاق گاز پیش بینی کننده مهمی برای نتایج قابل اطمینان پخت است.
و دریافته ایم که بهترین کوره های الکتریکی رکورد بهترین کوره های گازی را در پخش گرما به طور مساوی می زند.
از طرف مثبت، اجاق های گاز برای خرید و راه اندازی ارزان هستند و برخی از اجناس مناسب نیاز نیز برای همه افراد در میان آنها وجود دارد.
فر تکی یا دو تایی؟
اجاق گاز توکار (فر توکار) چهار نوع برای انتخاب وجود دارد.
عرض همه 60 سانتی متر است، اما ارتفاع آنها متفاوت است.
- فرهای توکار دوتایی تمام قد، معمولاً در سطح چشم قرار می گیرند و راحت تر می توان غذا را از داخل و خارج تهیه کرد
- اجاق های دوتایی، کوچک ساخته شده به منظور طراحی زیر میز کار یا آشپزخانه، اجاق های منعطف تر هستند
- شما می توانید تمام کوره های آزمایش شده، تکی و دو تایی، برقی و گازی را متناسب با نیاز های خود مقایسه کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر