دونات اسپرسو در فر
دونات اسپرسو در فر
شیرینی پزی کار لذت بخشی است. اندازهگیریهای دقیق، اجزای پیچیده وتجهیزات پیچیده میتواند باعث شود
که این کار گاهی ارزش تلاش را داشته باشد. اما اگر شما هم اینگونه هستید، این نیمی از لذت است. و چشیدن محصول نهایی ارزش آن را دارد.
به اصول اولیه پایبند باشید و کاری کنید که مانند درست هر قناد واقعی عمل کنید.
موادغذایی
- 2 فنجان شیر سویا (من از وانیل سبک استفاده کردم)
- 1/3 فنجان روغن
- 1/3 فنجان شربت افرا یا آگاو
- 1/2 پیمانه شکر
- 1 بسته مخمر خشک فعال
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان آرد
- 1 شات اسپرسو با کیفیت یا قهوه قوی (1 شات برابر با 2-3 قاشق غذاخوری)
- پودر قند 4 پیمانه
- تاپینگ (اختیاری)
- 3-4 قاشق غذاخوری کره گیاهی
- 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
- 2-3 قاشق غذاخوری آرد
دستورالعمل
شیر سویا، روغن، شربت افرا یا آگاو و شکر را در یک قابلمه کوچک بجوشانید.
پس از جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا ولرم یا 110 درجه فارنهایت / 43 درجه سانتیگراد (30 دقیقه) خنک شود.
پس از خنک شدن، مایه را هم بزنید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند.
در یک کاسه بزرگ، آرد (با انتهای کمتری شروع می شود) و نمک را اضافه کرده، سپس به مخلوط مرطوب اضافه کرده و خوب هم می زنیم، سپس با یک حوله می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت در جای گرم دم بکشد.
پس از دو برابر شدن حجم، آرد باقی مانده را اضافه کنید (1/2 فنجان طبق دستور اصلی نوشته شده یا تا زمانی که خمیر دیگر به طرز باورنکردنی چسبناک نباشد). خوب مخلوط کنید و سپس اجازه دهید خمیر حدود 10 دقیقه بماند.
روی یک سطح آردپاشی شده، گلوله های حدود 2 اینچی درست کنید و روی یک ورقه کوکی که کمی چرب کرده اید، قرار دهید تا جایی برای گشاد شدن باقی بماند.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و در حین گرم شدن با حوله سبک بپوشانید.
پس از گرم شدن، به مدت 10 تا 11 دقیقه دونات اسپرسو در فر را بپزید، مراقب باشید زیاد پخته نشود، زیرا نمی خواهید کف آن خیلی قهوه ای شود.
در حین پخت لعاب و استروزل را آماده کنید. پس از آماده شدن دونات ها، اجازه دهید کمی خنک شوند و سپس در لعاب قرار دهید و با استروزل بپوشانید.
من streusel را هم در بالا و هم در پایین قرار می دهم و آن را برای بهترین طعم توصیه می کنم. طعم این دونات در فر عالی است.
برای بهترین نتیجه بلافاصله سرو کنید، یا در ظرف در بسته به مدت 2 روز نگهداری کنید.
یادداشت
شربت افرا یا آگاو بیشتری اضافه کنید تا دونات شیرین تری داشته باشید، اما ما نمی خواستیم دونات زیاد باشد.
برای streusel، شما می خواهید بافتی شکننده داشته باشید اما نه خیلی خشک یا کره ای. بنابراین شکر قهوه ای و آرد را به همین ترتیب اضافه کنید تا به بافت دلخواه خود برسید.
ایجاد سوراخ در وسط دونات ها برای ظاهری «سنتی» اختیاری است، اما من این کار را نکردم.
اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که با لعاب و روکش streusel محاسبه شده است.
برای خرید فر هاتفر اینجا را کلیک کنید.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر