
28 اسفند
شیرینی عید/پخت شیرینی بهشتی در فر
In: طبخ غذا
شیرینی عید/پخت شیرینی بهشتی در فر
شیرینی عید/پخت شیرینی بهشتی در فر ، امروز
رازهای شیرینی بهشتی را قرار است برملا کنیم ،این شیرینی برای ایام نوروز عالی است
هم خوشمزه و هزینه انچنانی هم ندارد و ماندگاری بالایی دارد( دو ماه در یخچال ،۵ ماه فریزر)
مواد لازم:
- (این میزان میتونید نصف کنید تقریبا ۵۰ تا شیرینی میدهد)
- پودر قند: ۱ و ۱/۴ پیمانه یا ۱۷۵ گرم
- روغن صاف قنادی یا روغن جامد: ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
- آرد شیرینی پزی: ۳۸۰
- (از ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم هست که بستگی به آردتون داره هر آردی فرق داره ولی
- خمیر نبایدزیاد سفت شه طوری باشه که از ماسوره رد شه)
- روغن مایع: ۳۵ گرم
- پودر هل ۱/۲ ق چ
- پودر وانیل ۱/۳ ق چ
طرز تهیه:
پودر قند و ارد رو الک کنید کیفیت شیرینی بهتر میشود.حتما پودر قند و روغن صاف رو خوب هم بزنید
که خامه ای شکل و سفید شود در کیفیت نهایی شیرینی خیلی تاثیرگذار است
وقتی مواد را مخلوط کردید از ماسوره رد کنید و در سینی فر بچینید و با خلال تزیین کنید و در فر قرار دهید.
پخت آسان در فر : ۱۷۰ درجه -۲۵ تا ۳۰ دقیقه
دیجی مایکرو ساعات خوشی را برای شما در سال جدید آرزومند است.
باتشکر،دیجی مایکرو
برچسبها:آشپزی با مایکروویو, انواع دسر با ماکروویو, دسر در فر, غذا در فر, کوکی در فر اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر