کارایی آون توستر علاوه بر تست کردن|بخش اول
کارایی آون توستر علاوه بر تست کردن|بخش اول
تعجبی ندارد که مردم هنگام فکر کردن در مورد توستر خود روی “نان تست” تأکید کنند.
اما این روزها، هرچه وسایل آشپزخانه هوشمندتر و بهتر می شوند،
واقعاً باید بیشتر به قسمت “فر” فکر کنید.
کاترین روسپینو، مدیر کل آشپزی در برند لوازم آشپزخانه برویل، می گوید:
نفوذ آون های توستر در آمریکا بسیار زیاد است، حتی اگر از آن ها استفاده کافی نشود.
او می گوید آون توستر فروتن فقط در 10 سال گذشته “بیشتر از قابلیت خود رشد کرده است”.
جک بیشاپ، مدیر ارشد خلاقیت در American Test Kitchen، که قصد دارد
سال آینده کتاب آشپزی توستری را منتشر کند،
موافق است. “آنها واقعاً مانند فر های هوشمند هستند.”
با این حال، افزایش کارایی، با افزایش قیمت،
حداقل برای بهترین مدل ها همراه بوده است.
بالاترین انتخاب ATK ، Breville Smart Oven، حدود 300 دلار به فروش می رسد.
سایر مارک ها در رتبه های بالای رتبه بندی اخیر،
از جمله آون توستر تولیپس ، تکنو و نیاک ، نیز حدود 100 دلار قیمت دارند.
بیشاپ می گوید: “ما به وضوح بهترین خرید را در اینجا نامگذاری نکردیم.”
قیمت آون توستر بسیار مناسب تر از مایکروویو خواهد بود.
اگر این مقدار پول را هزینه می کنید و می خواهید
تا جایی که می توانید از آون توستر استفاده کنید.
اما حتی اگر مدل قدیمی تری دارید،
هنوز راه هایی برای به حداکثر رساندن این همه کاره وجود دارد
گرم کردن مجدد به نظر می رسد پیش پا افتاده است،
اما آون توستر شما می تواند برای گرم کردن انواع باقی مانده غذای شما باشد.
یکی از مزایای بزرگ این است که خیلی زود گرم می شود
نه به طور آنی مانند مایکروویو شما، بلکه بسیار سریعتر از یک اجاق گاز کامل.
همچنین می تواند نتایج واضحی را در اختیار شما قرار دهد
که در آن مایکروویو ممکن است همه چیز را مانند آب پز، پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده
یا حتی کتلت مرغ نان نان نازک کند.
من از یک توستر برای ترد کردن قسمت بیرونی بوریتو
(که به طور خلاصه در مایکروویو گرم می شود تا فضای داخلی آن گرم شود)
استفاده کرده ام، در حالی که به یک ماهیتابه دسترسی نداشتم.
چگونه می توان لکه های مزاحم را بر روی وسایل و ابزار آشپزخانه خود تمیز کرد؟
پخت و پز بستگی به مجاورت غذا با عنصر گرمایش فوقانی دارد.
در یک فر استاندارد، لازم است
که قفسه را به موقعیتی بسیار بالاتر از جایی که معمولاً در وسط قرار دارد منتقل کنید.
بسته به اجاق گاز شما، ممکن است
موقعیت قفسه ای را که بسیار نزدیک به عنصر یا بسیار دور است به پایان برسانید.
این مسئله در آون توستر جمع و جور کمتر اهمیت دارد،
که باعث می شود غذا را به گرما نزدیک کنید،
با فرض اینکه دستگاه طیف وسیعی از موقعیت قفسه را ارائه می دهد.
روسپینو می گوید مسافت کوتاهی که انرژی باید بین عنصر و غذا طی کند
به این معنی است که مقدار زیادی از آن در هوا از بین نمی رود،
که یک رسانای ضعیف است (و دلیل دیگری که گرمایش و تنظیم اجاق گازهای بزرگتر دشوارتر است).
روسپینو در مورد اینکه چه چیزی را باید بپزید،
به ویژه چیزی مانند استیک ماهی قزل آلا را تأیید می کند.
اریک ریپرت، سرآشپز و نویسنده کتاب آشپزی،
که سالها پیش وب سایت خود را با مجموعه ای از دستورهای آون توستر راه اندازی کرد،
همچنین طرفدار پختن غذاهای دریایی، از جمله ماهی قرمز
و میگوی پروانه ای (هر دو با کره نرم شده)، در آون توستر است.
سبزی های برش داده شده نازک را نیز نادیده نگیرید.
ریپرت پیشنهاد می کند که یک کارپاچیو مانند کدو سبز پخت کنید
و همیشه حالت آماده به کار قدیمی وجود دارد:
یک ساندویچ پنیری. من همچنین می دانم
که تعدادی دیگر از بال های مرغ را در آون وستر می ریزم، بدون نیاز به آتش.
برای مطالعه بخش دیگر این پست بر لینک زیر کلیک کنید.
کارایی آون توستر علاوه بر تست کردن|بخش دوم
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر