کاپ کیک وانیلی آسان در فر
کاپ کیک وانیلی آسان در فر
چیزی که به عنوان تلاش برای کامل کردن کیک بدون گلوتن وگان شروع شد، به ساخت کاملترین کیک کوچک وانیلی تبدیل شد.
این کاپ کیک وانیلی وگان را باید حتما امتحان کنید: فقط با استفاده از 1 کاسه، 10 ماده، به طور طبیعی شیرین شده و بدون گلوتن.
اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه انجام می شود!
موادغذایی
- 1/4 فنجان شیر شیرین نشده (ما از شیر بادام استفاده کردیم)
- 1/2 فنجان سس سیب شیرین نشده
- 1/4 فنجان روغن آووکادو (یا روغن دیگر)
- 1/2 فنجان شربت افرا
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 2 فنجان آرد بادام
- نشاسته سیب زمینی 3/4 فنجان (نه آرد سیب زمینی)
- نشاسته ذرت 1/3 فنجان
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا
چاشنی اختیاری
- کره بادام زمینی کلاسیک
- گاناش شکلاتی وگان
- شکلاتی شیرین شده با خرما
- خامه فرم گرفته نارگیل
دستورالعمل
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب مافین با اندازه استاندارد را با ورق های کاپ کیک بپوشانید
(ما اینها را ترجیح می دهیم). ورق های کاپ کیک به چرب کردن قالب ارجحیت دارند
زیرا از قهوه ای شدن بیش از حد طرف ها جلوگیری می کنند و نتیجه زیباتری می دهند. اما میتوانید به جای آن کمی چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، شیر گیاهی، سس سیب، روغن آووکادو، شربت افرا و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
آرد بادام، نشاسته سیب زمینی، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و نمک دریا را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب جا بیفتد
و هیچ گلوله ای باقی نماند. بافت باید ضخیم باشد و شبیه خمیر نان ذرت باشد. اگر خیلی غلیظ بود با کمی شیر رقیق کنید.
اگر خیلی نازک بود، کمی آرد بادام اضافه کنید.
خمیر را به طور مساوی بین ورق های کاپ کیک تقسیم کنید تا 3/4 مقدار زیادی پر شود.
طبق دستور همانطور که نوشته شده 12 کاپ کیک درست می کند.
کیک وانیلی در فر را روی قفسه مرکزی به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو میکنید
تمیز بیرون بیاید، لبهها قهوهای طلایی هستند، رویهها خشک به نظر میرسند،
و با لمس یا فشار دادن کمی به عقب برمیگردند (به جای اینکه باد کنند). ).
بهتر است این کاپ کیک ها را کمی بیش از حد بپزید تا از کم پختن آنها جلوگیری کنید.
اجازه دهید 10 دقیقه در ظرف خنک شود، سپس به توری خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک شود.
پس از سرد شدن، روی آن را با مواد انتخابی بپوشانید.
این کاپ کیک در فر به خوبی با فراستینگ شیرینتری مانند فراستینگ کره ای کلاسیک، فراستینگ گاناش شکلاتی وگان
یا شکلات شیرین شده با خرما ترکیب میشوند. برای گزینه ای سبک تر، خامه فرم گرفته نارگیل کمی شیرین شده
و انواع توت های تازه را امتحان کنید.
بهترین زمانی سرو در 24-48 ساعت اول پس از پخت است که از آن لذت ببرید.
باقیمانده غذاها را در دمای اتاق به مدت 1-2 روز یا در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.
کاپ کیک های بدون یخ زدگی را تا 1 ماه فریز کنید.
با تشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر