پای سیب زمینی آسان در فر
پای سیب زمینی آسان در فر
این دستور پای مورد علاقه بیشتر افراد خاص پسند هست.
این غذای کلاسیک از انگلیس و ایرلند به سبک آمریکایی انجام می شود.
گوشت گاو و سبزیجات شور را بپزید ، روی آن را با پوره سیب زمینی بپزید و کاملاً بپزید و سپس سرو کنید.
یک پای در واقع نوعی شیرینی است که دارای یک لایه گوشت و سبزیجات پخته شده است که روی آن را سیب زمینی پوره کرده و در فر می پزند
تا زمانی که پوره سیب زمینی خوب قهوه ای شود.
مواد لازم:
- 3 عدد سیب زمینی بزرگ (1/2 – 2 پوند) پوست کنده
- 8 قاشق غذاخوری (1/2 فنجان) کره
- 1 پیاز متوسط ، خرد شده (حدود 1 و نیم فنجان)
- 1-2 فنجان سبزیجات – هویج ، ذرت ، نخود فرنگی خرد شده
- گوشت چرخ شده یک بسته
- آب گوشت گاو 1/2 فنجان
- 1 قاشق چایخوری سس
- نمک ، فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی ها را بجوشانید:
سیب زمینی های پوست کنده را در قابلمه با اندازه متوسط قرار دهید.
حداقل با یک مقدار آب سرد بپوشانید. یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. بجوشانید ، بگذارید تا آرام بجوشد و بپزید تا نرم شود (حدود 20 دقیقه).
در حالی که سیب زمینی ها در حال پخت هستند ، 4 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه تفت بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید.
پیاز خرد شده را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود، حدود 6 تا 10 دقیقه.
اگر طرفدار استفاده از سبزیجات هستید، آنها را با توجه به زمان پخت آنها اضافه کنید.
هویج باید با پیاز پخته شود ، زیرا پختن آن به اندازه پیاز زمان می برد.
اگر از نخود یا ذرت استفاده می کنید، آنها را در اواخر پخت پیاز یا بعد از شروع پخت گوشت اضافه کنید، زیرا زمان پخت بسیار کمی است.
گوشت گاو ، سپس سس و آب گوشت را اضافه کنید:
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و سبزیجات به تابه اضافه کنید.
آن را بپزید تا دیگر صورتی نشود. ادویه زدن با نمک و فلفل را فراموش نکنید.
سس و آب گوشت گاو را اضافه کنید. آبگوشت را بگذارید تا آرام بجوشد و حرارت را کم کنید.
به مدت 10 دقیقه بدون پوشش بپزید ، در صورت لزوم آب گوشت گاو بیشتر اضافه کنید تا گوشت خشک نشود.
سیب زمینی پخته شده را له کنید:
وقتی سیب زمینی ها پختند (یک چنگال به راحتی می تواند سوراخ کند)، آنها را از قابلمه برداشته و در یک کاسه با 4 قاشق غذاخوری کره باقی مانده قرار دهید.
آنرا با چنگال یا دستگاه خرد کن سیب زمینی له کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
مخلوط گوشت و پوره سیب زمینی را در ظرف تابه لایه لایه کنید:
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت گاو ، پیاز و سبزیجات (در صورت استفاده) را در یک لایه مساوی در یک ظرف بزرگ پخت پخش کنید.
سیب زمینی له شده را بالای گوشت گوشت چرخ کرده پخش کنید.
حتی می توانید از چنگال برای ایجاد طرح های خلاقانه در سیب زمینی له شده استفاده کنید.
پخت در فر:
آن را در فر 400 درجه فارنهایت قرار داده و بپزید تا حدود 30 دقیقه قهوه ای و حباب دار شود.
در صورت لزوم، چند دقیقه آخر جوش بزنید تا به سطح سیب زمینی له شده قهوه ای شود.
تغییرات پیشنهادی:
یک لایه ذرت خامه ای بین گوشت گاو چرخ شده و سیب زمینی له شده قرار دهید.
قبل از پخت روی سیب زمینی له شده پنیر چدار رنده شده را بپاشید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر