دستور پخت آسان شاورما مرغ با سس ماست در فر
دستور پخت آسان شاورما مرغ با سس ماست در فر
دستور پخت آسان شاورما مرغ با سس ماست در فر ، به دنبال یک شام
مرغ آسان با طعم و مزه هستید؟ شاورما مرغ همان چیزی است که شما به دنبال آن هستید.
در حالی که بقیه موادتان را آماده می کنید، گوشت را یک ماریناد سریع بدهید،
و سپس شاورما بسیار سریع و ساده پخته می شود و برای جمعیت بسیار لذت بخش است.
مواد لازم:
زمان آماده سازی : 35 دقیقه زمان پخت : 110 دقیقه 145 دقیقه
- ماست سهچهارم فنجان
- پیاز۱ عدد
- آب لیمو۲ قاشق غذاخوری
- سیر۳ حبه
- گشنیز۲ قاشق چایخوری
- زیره۲ قاشق چایخوری
- فلفل شیرین۱ قاشق چایخوری
- فلفل۱ قاشق چایخوری
- نمک۱ قاشق چایخوری
- زردچوبهنصف قاشق چایخوری
- ران مرغیک کیلوگرم
- خیارنصف فنجان
- نعناع، گشنیز یا جعفری۲ قاشق غذاخوری
- نان لواش۳ عدد
- برگهای کاهو و گوجهبرای سرو
طرز تهیه:
مرحله اول: یک چهارم فنجان ماست، پیاز، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو، ۲ حبه سیر، گشنیز، زیره،
فلفل شیرین، فلفل، سهچهارم قاشق چایخوری نمک و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کنید.
مرغ را اضافه کرده و مخلوط ماست را به آن بمالید. روی ظرف را بپوشانید و ۱ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم:رکها را در طبقه وسط و سوم فر از بالا قرار دهید و فر را تا ۴۵۰ درجهی فارنهایت گرم کنید.
یک سینی فر را با اسپری روغن بپوشانید.
مرحله سوم:مرغها را در یک لایه روی سینی فر بچینید. ماریناد باقیمانده را دور بریزید.
مرغها را در طبقهی وسط فر کباب کنید، تا زمانی که دماسنجی که در ضخیمترین قسمت مرغ وارد میکنید،
۱۶۵ درجهی فارنهایت را نشان دهد (حدود ۲۰ دقیقه). سینی فر را در رک بالا قرار دهید و برویلر را
روی درجهی بالا بگذارید. تا زمانی که مرغ کمی قهوهای شود، آن را بریان کنید (۳ تا ۵ دقیقه).
مرغ را روی یک تخته برش تمیز قرار دهید و اجازه دهید ۳ دقیقه بماند. سپس به صورت نازک برش بزنید.
مرحله چهارم:در این حین، نصف فنجان ماست باقیمانده، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو،
۱ حبه سیر، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، خیار و سبزیجات را در یک کاسهی متوسط باهم مخلوط کنید.
مرغ را بین نصفه های نان لواش تقسیم کنید. آن را با سس ماست، کاهو و گوجه سرو کنید.
سس شاورما
این سس شاورما ماست سیر فقط ماست شیرین نشده، کمی آب لیمو، سیر و نمک و فلفل است.
این یک تاپینگ سبک و تلخ است که واقعاً مکمل بقیه طعمهای شاورما است.
و اگر سس شاورما غنیتری را ترجیح میدهید، چند قاشق سس مایونز را در سس خود بریزید،
که غنای واقعا رضایتبخشی به آن اضافه میکند (و اگر مقداری به عنوان کناری سرو میکنید،
سس ماست را روی سیبزمینیهای سرخ کرده بهتر میکند).
اگر مقداری باقی مانده بود، می توانید سس را با کمی شیر رقیق کنید و
به عنوان سس خامه ای برای سالاد ناهار روز بعد خود استفاده کنید.
شاورما چیست؟
شاورما (همچنین با املای شاورما، شورما، شورما و شاویرما) یک غذای خاورمیانهای است
که از تفت دادن یک مخروط گوشت روی یک تف عمودی درست میشود. برای سرو، گوشت
را از مخروط تراشیده و در نان تخت میپیچند.
لحظات خوبی را برای شما آرزومندیم نوش جان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر