چیز کیک لیمویی آسان در فر
چیز کیک لیمویی آسان در فر
فیلینگ این کرم کیک لیمو بسیار آسان و همانند ترکیب ساده بستنی است: شیر تغلیظ شده شیرین + خامه فرم گرفته و
هر طعم یا افزودنی که می خواهید. مخلوطی شبیه ابر شیرین و خامه ای ایجاد می کند که می توانید به راحتی آن را با قاشق بخورید.
این چیزکیک در فر گزینههای بسیار زیادی برای طعم های مختلف دارد، بنابراین مطمئن شوید که به خواندن ادامه میدهید
تا چند راه سریع برای تغییر در دستور آن پیدا کنید و آن را خودتان بسازید.
بدون پخت: من پایه یا کیک لیمویی در فر را برای مدت کوتاهی 10 دقیقه پختم تا سفت تر شود، اما پخت 100٪ ضروری نیست.
در صورت نیاز می توانید پای را کاملاً بدون پخت درست کنید، فقط مواد پایه کمی تردتر می شود.
برای اینکه این پای را سریعتر و آسان تر کنید، می توانید از هر نوع کیک بسته ای و آماده که از فروشگاه خریداری شده است استفاده کنید.
اگر یک پوسته کیک سنتی است، باید قبل از افزودن فیلینگ لیمو-کرم آن را از قبل پخته و خنک کنید.
برای کراست کراکر گراهام، فقط پر کنید و در یخچال بگذارید!
ظرف مورد استفاده
این دستور غذا یک بشقاب کیک استاندارد 9 اینچی را پر می کند. اما میتوانید با استفاده از یک ظرف پخت مربعی شکل 8×8 یا 9×9 اینچی،
آن را به مربعهای کرم لیمو تبدیل کنید. اگر از ظرف مربعی استفاده میکنید، پیشنهاد میکنم
که کیک پایه را فقط به قسمت پایین فشار دهید و مانند یک بشقاب پای، از کنارههای آن بالا نبرید.
مواد غذایی
- کیک آماده یا بسته بندی شده
- 1.5 فنجان ویفر وانیلی له شده
- 6 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- فیلینگ کرم لیمویی
- 1 14 اونس. قوطی شیر تغلیظ شده شیرین
- 3 لیمو (1.54 دلار)
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 فنجان خامه
دستورالعمل
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. از یک غذاساز یا وردنه برای خرد کردن ویفرهای وانیلی به شکل خرده های بسیار ریز استفاده کنید.
کره ذوب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز کاملا یکدست شود.
مخلوط خرده کره را در یک بشقاب پای 9 اینچی فشار دهید و از یک لیوان ته صاف استفاده کنید تا مخلوط را فشرده کنید تا جامد شود.
به مدت 10 دقیقه کراست در فر از قبل گرم شده را بپزید. بعد از پخت، کراست را به یخچال منتقل کنید تا خنک شود.
لیموها را پوست گرفته و آب بگیرید. شما به ½ فنجان آب لیمو و 1 قاشق غذاخوری پوست نیاز دارید.
قسمت های آب نشده باقی مانده از لیمو را برش دهید تا به عنوان چاشنی استفاده کنید.
شیر تغلیظ شده شیرین شده را به همراه آب لیمو، پوست لیمو و عصاره وانیل به یک کاسه اضافه کنید. هم بزنید تا همه چیز خوب ترکیب شود.
در یک کاسه جداگانه، 1 فنجان خامه غلیظ را بزنید تا قله های سفت تشکیل شود.
¼ از مخلوط لیمو و شیر تغلیظ شده شیرین شده را به خامه زده شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
این کار را هر بار با ¼ مخلوط لیمو تکرار کنید تا زمانی که همه آن به خامه زده شود.
فیلینگ خامه لیمو را در پایه کیک خنک شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود (حدود دو ساعت). به 8 قسمت برش داده و سرو کنید.
یادداشت
برای اینکه چیزکیک نرمتری داشته باشید، فقط فیلینگ را بدون پخت داخل بشقاب پای فشار دهید.
می توانید از ویفر وانیلی یا کراکر گراهام برای این پوسته پای استفاده کنید. می توانید به جای دستور تهیه کراست که در اینجا ذکر شده است،
از هر کراست تهیه شده از فروشگاه استفاده کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر