کراکر دانه ای آسان در مایکروویو
کراکر دانه ای آسان در مایکروویو
همه ی ما کراکرهای خانگی و ادویههای نان شیرینی را دوست داریم، اما آیا تا به حال آنها را با هم امتحان کردهاید؟
برای شگفت زده شدن آماده شوید. این کراکرها با الهام از دستور العملی جدید فوق العاده، کاملا ترد، سبک،
نان تست، خوش طعم و پر از دانه های مغذی هستند!
آنها همچنین بسیار آسان تهیه می شوند (فقط 8 ماده و 1 کاسه مورد نیاز است) و برای افرادی که انتخاب آنها فاقد گلوتن، گیاهی و
بدون آجیل هستند مناسب هستند. از آنها با همه چیز لذت ببرید، از دیپ و پنیر گرفته تا تختههای غذاخوری و موارد دیگر! بیایید کراکر را تهیه کنیم!
ارزش غذایی کراکر
این کراکرها پر از دانه های پر از مواد مغذی هستند که به دلیل غنی بودن از ویتامین ها، مواد معدنی، چربی های سالم و غیره شناخته شده اند!
موادغذایی
- 2 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده (کنجاله بذر کتان)
- 2 قاشق غذاخوری آرد برنج قهوه ای
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/3 فنجان تخمه آفتابگردان
- 1/3 فنجان پپیتا (دانه کدو تنبل)
- 1/4 فنجان دانه شاهدانه
- 1 قاشق غذاخوری دانه چیا
- 1 فنجان آب جوش
- 1-2 قاشق غذاخوری ادویه شیرینی باگل (یا از فروشگاه خریداری شده)
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 350 فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و یک ورقه پخت با اندازه استاندارد (13×18 اینچ) را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه متوسط، دانههای کتان آسیاب شده، آرد برنج قهوهای و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
دانههای آفتابگردان، پپتاس، دانههای شاهدانه و دانههای چیا را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
آب جوش را روی مخلوط دانه ها بریزید و هم بزنید تا جایی که لکه های خشکی باقی نماند. با یک حوله آشپزخانه بپوشانید
و بگذارید 15 دقیقه بماند تا دانه ها آب را گرفته و مخلوط غلیظ و چسبناک شود.
مخلوط را به ورقه پخت آماده شده منتقل کنید و با استفاده از یک کاردک لاستیکی، تا حد امکان یک لایه نازک و یکدست پخش کنید.
روی یک ورقه پخت با اندازه استاندارد (13×18 اینچ)، باید تا انتها تا لبه ها برود. مطمئن شوید که وسط آن خیلی ضخیم
و لبه ها خیلی نازک نباشد و سعی کنید از هر گونه شکاف یا سوراخی اجتناب کنید. کراکرهای یکدست، نازک و ترد می خواهید!
هنگامی که مخلوط شما به طور یکنواخت پخش شد، ادویه همه چیز باگل را روی آن بپاشید.
به مدت 35 تا 45 دقیقه کراکردر مایکروویو پخت شود یا تا زمانی که رنگ آن برشته شده و خشک و سفت شوند بپزید. اگر وسط آن نرم
به نظر می رسد، بگذارید چند دقیقه دیگر کراکر دانه ای در مایکروویو بپزد، اما از 50 دقیقه نگذرد، در غیر این صورت کراکر سوخته خواهد شد!
اجازه دهید کراکرها روی ورقه پخت کاملاً خنک شوند، سپس کراکر بزرگ خود را با احتیاط به هر اندازه که ترجیح می دهید بشکنید.
بلافاصله میل کنید یا در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 1 تا 2 هفته نگهداری کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر