درست کردن سمبوسه هندی در فر
درست کردن سمبوسه هندی در فر
این طرز تهیه طعم و مزه یک سمبوسه عالی و بدون سرخ کردن را دارد.
اگرچه این یک نسخه ساده و سالم از سمبوسه سرخ شده است، اما طعم آن بسیار معتبر است.
این دستورالعمل این مزیت اضافه شده را دارد که می توانید از قبل درست کنید و سمبوسه های نپخته را منجمد کنید.
همچنین میتوانید به راحتی ازآغشته کردن سمبوسه با تخم مرغ صرف نظر کنید، منجمد کنید تا آماده شود
و در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید و در نهایت آن را گرم، ساده یا با سس سرو کنید.
مواد لازم:
- 4 عدد سیب زمینی، پوست کنده و مکعبی
- ¼ فنجان روغن
- 2 عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاری
- 1 قطعه زنجبیل تازه، رنده شده
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ½ قاشق چای خوری فلفل دلمه ای خرد شده
- ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز
- ⅛ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
- 2 عدد گوجه فرنگی (آلو)، ریز خرد شده
- ½ فنجان نخود فرنگی یخ زده
- 2 عدد سفیده تخم مرغ
- نان سمبوسه به مقدار لازم
دستورالعمل ها
مرحله 1
سیب زمینی ها را درون قابلمه بزرگی قرار دهید و روی آنها را با آب نمک بپوشانید.
جوش بیاورید و حرارت را کم و متوسط کنید و بگذارید تا ملایم شود و سپس حدود 20 دقیقه بجوشد.
سیب زمینی را آبکش کرده و به ظرف منتقل کنید و سپس درشت له کنید.
گام 2
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
مرحله 3
روغن را در ماهیتابه با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید.
پیاز، دانه گشنیز، پودر کاری، زنجبیل، نمک، زردچوبه، زیره، فلفل دلمه ای، فلفل قرمز و دارچین را بپزید و هم بزنید تا کمی سرخ شود (حدود 5 دقیقه).
ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و گوجه فرنگی و نخود فرنگی را به مخلوط پیاز مخلوط کنید.
داخل سیب زمینی پوره ریخته و کاملا مخلوط کنید.
مرحله 4
خمیر را آماده کنید و روی هر سمبوسه سفیده تخم مرغ را مسواک زده و روی یک قالب پخت بچینید.
مرحله 5
در فر از قبل گرم شده بچینید تا سمبوسه ها طلایی شوند (حدود 15 دقیقه).
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر