کیک آسان سیب قهوه در مایکروویو
کیک آسان سیب قهوه در مایکروویو
وقتی یک لقمه از این کیک می خورید،یک نفس راحت و رضایت می کشید، خب آماده شوید.
زیرا پس از آزمایش های فراوان ما کد کامل کیک قهوه سیب را شکستیم! این کیک متعادل، کمی برشته، آرامش بخش و با طعم دارچین است.
تهیه شده از آرد بادام و شکر نارگیل، بدون گلوتن و گیاهی و در عین حال پراز طعم است.
برای چای بعد از ظهر، صبحانه یا عصرانه دلپذیر و میان وعده یا دسر مناسب است.
تنها چیزی که لازم است مواد ساده و 1 کاسه مخلوط کن است.
بگذارید نحوه انجام آن را به شما نشان دهیم!
منشاء کیک قهوه
در حالی که نام “کیک قهوه” ممکن است باعث شود فکر کنید حاوی قهوه است،
اما معمولاً اینطور نیست. در عوض، کیک قهوه به یک کیک شیرین اشاره می کند
که در کنار یک فنجان قهوه خورده می شود.
اعتقاد بر این است که این مفهوم در قرن 17 در شمال/اروپای مرکزی ایجاد شد.
سپس، مهاجران آلمان و اسکاندیناوی آن را به ایالات متحده آوردند.
در اواخر قرن 19، برخی از نانوایان آمریکایی قهوه را به خمیر کیک اضافه کردند
و برخی دیگر آن را غلیظ تر و شبیه کیک کردند.
موادغذایی
- 3/4 فنجان شیر بدون شیر بدون شیر
- 1/2 فنجان کره گیاهی ، آب شده
- /4 فنجان شربت افرا
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/2 فنجان شکر نارگیل (یا قند نیشکری ارگانیک)
- 1/2فنجان آرد بادام
- 1/2 فنجان مخلوط آرد بدون گلوتن
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
- 1/2 فنجان سیب های خرد شده، پوست گرفته و به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید
چاشنی اختیاری
- 1/4 فنجان شکر نیشکر ارگانیک
- 1/4 فنجان شکر نارگیل (یا شکر زیر قهوه ای)
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 فنجان کره گیاهی، آب شده
- 1/2-3/4 فنجان مخلوط آرد بدون گلوتن
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنطیم کنید
و روی یک ظرف مخصوص پخت 8 × 8 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید
و مقادیر زیادی کاغذ روی لبه های آن بگذارید تا بعداً بتوانید به راحتی کیک را بیرون بیاورید.
این دستورهمچنین در قالب کیک گرد 9 اینچی یا دو قالب کیک گرد 6 اینچی کار می کند.
در یک کاسه بزرگ، شیر بدون لبنیات، کره ذوب شده، شربت افرا و وانیل را مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
در مرحله بعد، شکر نارگیل، آرد بادام، مخلوط آرد بدون گلوتن، بیکینگ پودر، جوش شیرین،
دارچین و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بافت آن کاملاً ضخیم خواهد بود
و بیشتر شبیه یک خمیر کوکی است تا یک خمیر معمولی کیک.
سیب های مکعبی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در خمیر پخش شود.
خمیر را داخل ظرف پخت آماده شده بکشید و آن را به طور مساوی پخش کنید.
اشکالی ندارد اگر قسمت بالا دارای بافت باشد؛بعداً با روکش خرد شده پوشانده می شود!
کیک سیب قهوه در مایکروویو را به مدت 40 دقیقه بپزید.در همین حین، رویه خرد شده را آماده کنید (اختیاری).
به مخلوط کن خالی خود، شکر نیشکر، شکر نارگیل و دارچین را اضافه کنید
و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود. کره گیاهی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله بعد، افزودن آرد را به میزان 1/4 فنجان (40 گرم) شروع کنید
و بعد از هر بار افزودن آن را با چنگال خود خوب مخلوط کنید.
بسته به مارک ترکیب بدون گلوتن ممکن است به آرد کمابیش نیاز داشته باشید.
آرد را اضافه کنید تا زمانی که بافت یکرنگ و کمی خشک شود
و وقتی آن را به هم می زنید به راحتی به هم می چسبد.
با رسیدن زمان به 40 دقیقه، کیک سیب را از مایکروویو خارج کرده
و رویه کرومبل را با دقت روی یک لایه یکنواخت روی کیک اضافه کنید.
کیک در مایکروویو به مدت 5 دقیقه قرار گیرد تا زمانی که رویه آن کاملاً خشک شود و تازه ظاهر شود.
قبل از خارج کردن از ظرف، آن را از مایکروویو خارج کرده و بگذارید
حداقل 10 دقیقه خنک شود. قبل از برش و سرو اجازه دهید تقریباً کاملاً خنک شود.
حداکثر 3 روز در دمای اتاق یا حداکثر 1 ماه در فریزر نگهداری شود.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر