
تفاوت سولاردام ومایکروویو
تفاوت سولاردام ومایکروویو
تفاوت سولاردام ومایکروویو ، در سولاردامها
نوع هیتر به شکلی تعبیه گردیده که امواج گرمایشی نورانی را از سمت پایین
به مواد غذایی می تاباند و به این صورت میتواند غذا را از پایین هم گریل کند.
محفظه پخت نیز در سولاردام بر خلاف دستگاههای متداول که به شکل چهارگوش است،
به صورت مدور و استوانهای ساخته شده تا امواج گرمایی را بهتر بر روی مواد غذایی منعکس کند.
بنابراین در مایکروویو علاوه بر امواج، از المنتهای معمولی برای پخت و گریل استفاده میشود
اما در سولاردام ترکیب امواج مایکروویو و امواج گرمایشی نور است که این عمل را به انجام میرساند.
بنابراین تفاوت مایکروویو و سولاردام یا فرق مایکروفر با سولاردام را به این شکل میتوان بیان کرد.
تفاوتهای ظاهری سولاردام، مایکروویو
ظاهر دستگاه سولاردام
- کلیدها در قسمت بالا قرار دارد و درب از بالا باز میشود.
- سینی دستگاه فلزی و دارای شفت سرامیکی میباشد.
- عایق میکا و لامپ در سقف قرار داده شده است.
- دارای هیتر از کف میباشد .
ظاهر دستگاه مایکروویو
- کلیدها در قسمت راست و درب از راست باز میشود.
- سینی دستگاه پیرکس و دارای شفت پلاستیکی میباشد.
- عایق میکا و لامپ در دیواره سمت راست قرار دارد.
بررسی تفاوت مایکروویو و سولاردام
سولاردام فناوری است که کمپانی الجی آن را معرفی کرده.
با استفاده از این فناوری عمل گرم کردن غذا با استفاده از دو فناوری مایکروویو
و امواج گرمایشی نوری انجام میشود. همانطور که توضیح داده شد امواج مایکروویو،
امواجی با طول موج کوتاه هستند که از طریق ایجاد نوسان و جنبش در مولکولهای
غذا موجب گرم شدن آن میشوند. در مایکروویوهای سولاردام،
یک هیتر ذغالی در بالای محفظه پخت فر قرار داده شده است.
این هیتر نوعی المنت نوری است که رشتههای زغال در داخل آن قرارگرفتهاند.
این المنت، امواج نوری که دارای گرما و عمق نفوذ بسیار بالا هستند تولید مینماید،
این امواج سبب گرم شدن غذا میشوند.
علاوه بر هیتر زغالی که در محفظه بالایی دستگاه تعبیهشده،
یک سیستم مگاهیتر نیز در کف دستگاه قرار گرفته است.
این سیستم مگاهیتر شامل چند نوع هیتر سرامیکی، هالوژنی و … است
که امواج گرمایشی نورانی را از قسمت پایینی نیز به غذا میتاباند.
ترکیب دو موج مایکروویو و امواج گرمایشی نورانی در دستگاه سولاردام سبب میشود
تا دمای ماده غذایی در مدت کوتاهی مثلاً زمانی حدود 5 دقیقه به حدود 300 درجه سانتیگراد برسد.
این فناوری سبب میشود تا سرعت پخت غذا نسبت به مایکروویوها بیشتر شود.
سرعت زیاد پخت موجب میشود تا مواد مغذی موجود در غذا و همین طور طعم واقعی آنها بیشتر حفظ شود.
باتشکر از همراهی شما،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر