کیک توت فرنگی شکلاتی خوشمزه در فر
کیک توت فرنگی شکلاتی خوشمزه در فر
کیک توت فرنگی شکلاتی خوشمزه در فر، کیک توت فرنگی
شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است.
که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی با فر آلتون
در ادامه با سایت دیجی مایکرو همراه باشید.
مواد لازم کیک توت فرنگی شکلاتی
- تخم مرغ ۳ عدد
- آرد ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- شیر ¼ لیوان
- ماست ¼ لیوان
- روغن مایع ½ لیوان
- وانیل ½ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
- توت فرنگی ۱ لیوان
- شکلات چیپسی نسوز ¼ لیوان
طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی
مرحله اول:
برای تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار فرآلتون را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد
روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه توت فرنگی ها را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب
اضافی شان کاملا خارج شود.
مرحله دوم:
حالا تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم،
سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ روشن و کش دار شود.
در ادامه شیر را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم:
پس از اضافه کردن شیر، مایه درون کاسه را با دور کند همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم،
سپس ماست و روغن را به ترتیب به کاسه اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
مرحله چهارم:
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین ۳ مرتبه الک می کنیم
و طی ۳ مرتبه به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود.
در ادامه ی قالب مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم:
حالا درون قالب را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم،
سپس قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود. در ادامه نصف مایه کیک را درون قالب ریخته
و نصف مقداری شکلات چیپسی را روی مایه کیک می ریزیم.
مرحله ششم:
حالا توت فرنگی های شسته شده را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم،
سپس روی مایه کیک می چینیم. در ادامه مابقی مایه کیک را درون قالب ریخته و مجددا روی مایه کیک
را با شکلات چیپسی و برش های توت فرنگی تزیین می کنیم.
مرحله هفتم:
در این مرحله قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند
تا کاملا پخته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه یک خلال دندان یا سیخ چوبی به منظور تست پخت کیک
در مرکز کیک فرو می بریم.
مرحله هشتم:
حالا خلال دندان یا سیخ چوبی را از مرکز کیک خارج کرده، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود
کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود، سپس از قالب جدا می کنیم.
مرحله نهم:
در نهایت کیک را روی توری گذاشته تا کاملا خنک شود و پس از خنک شدن به اندازه های دلخواه برش می زنیم،
سپس برش های کیک را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم.
اوقات خوشی را برای شما عزیزان آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر