
دیپ لوبیا سفید ذغالی در فر
دیپ لوبیا سفید ذغالی در فر
ما ایده ای برای یک دیپ فلفل زغالی و لوبیا سفید داشتیم، اما هرگز تصور نمی کردیم
که به این خوبی از آب در بیاید. وقتی می گوییم این غذای تازه مورد علاقه شما خواهد بود، به ما اعتماد کنید.
این دیپ لوبیا در فر یک همراه عالی برای سبزیجات، بسته بندی، نان تخت، نان و موارد دیگر است.
فقط 8 ماده و 30 دقیقه زمان لازم است. اجازه دهید به شما نشان دهیم که چگونه انجام می شود!
مودغدایی
- 2 عدد فلفل سرانو نصف شده و ساقه های آن بریده شده
- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- سیر 4 حبه بزرگ، ریز شده
- 3/4 فنجان موسیر خرد شده (1 موسیر بزرگ)
- 1 قوطی لوبیا کانلینی (یا 1 ¾ فنجان خانگی)
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا و فلفل سیاه
- 1/4 فنجان کره بادام هندی (تاهینی بدون آجیل)
- 1/4 فنجان آب لیمو (2 لیمو متوسط)
- برای سرو اختیاری :
- کراکر
- سبزیجات
- نان تخت
- نان پیتا
دستورالعمل
فر را با دمای 425 فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) گرم کنید. فلفل ها را روی یک ورقه پخت
که با فویل پوشانده شده است (یا یک ورقه پخت بدون قلم مو با روغن) پهن کنید
و به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را تا نیمه برگردانید تا از ذغالی شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.
در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط، 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر در صورت تغییر تعداد وعده ها)
روغن زیتون را گرم کنید. پس از داغ شدن، سیر و موسیر را اضافه کنید و تفت دهید
تا نرم و شفاف شوند. حدود 3 دقیقه. شعله را کم کرده تا متوسط به کم کنید
و لوبیا کانلینی و نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند
و به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانی که لوبیاها گرم شوند حرارت دهید.
فلفل ها در فر بیرون آیند و فویل را با احتیاط دور آن ها بپیچید تا چند دقیقه دم بکشد.
سپس پوست را با دقت جدا کرده و دانه ها را جدا کنید و مطمئن شوید که پس از آن دست های خود را کاملا بشویید.
در یک غذاساز، مخلوط لوبیا، فلفل ذغالی شده (اگر حرارت کمتری ترجیح می دهید با فقط ۱ عدد شروع کنید)،
کره بادام هندی و آب لیمو را اضافه کنید. حدود 1 دقیقه هم بزنید
و در صورت نیاز کناره ها را خراش دهید. سپس، در حالی که مخلوط می شوند،
3 قاشق غذاخوری باقیمانده (45 میلی لیتر در صورت تغییر اندازه بسته)
روغن زیتون را به دقت بریزید تا مخلوط خامه ای و یکدست شود.
قبل از سرو گرم یا سرد میل کنید. در کاسهها، بهعنوان پاشیده روی ساندویچ،
یا بهعنوان غذا با سبزیجات تازه، کراکر، نان پیتا، نان تخت (یا نان بدون گلوتن)، یا نان (یا نان بدون گلوتن) خوشمزه است.
باقیمانده غذا تا 4-5 روز در یخچال نگهداری می شود. فریزر مناسب نیست.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر