نان کراس در فر
نان کراس در فر
دستور پخت نان هات کراس خانگی پف دار معطر کوتاه همراه با چند نکته ساده اما مؤثر که از آسانی تهیه نانهای متقاطع داغ شگفتزده خواهید شد.
موادغذایی
- 3 قاشق چایخوری مخمر فوری یا سریع (9 گرم)
- 1/2 فنجان (110 گرم) شکر
- 1/2 فنجان (375 میلی لیتر) شیر، گرم، پر چرب یا کم چرب
- 1/4 فنجان (640 گرم) آرد نان (یا ساده / همه منظوره)
- ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2 قاشق چایخوری ادویه کامل یا مخلوط ادویه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 فنجان (210 گرم) سلطان
- 1 – 2 پرتقال، فقط پوست
- 50 گرم / 3.5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 1 تخم مرغ، در دمای اتاق
- آرد اضافی برای خمیر
- 1/4 فنجان (35 گرم) آرد نان اضافی
شهد:
- 1 قاشق غذاخوری مربای زردآلو
- ۲ قاشق چایخوری آب
دستورالعمل
آرد، مخمر، شکر، همه ادویه ها، دارچین و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. به طور خلاصه با همزن ایستاده خمیر مخلوط کنید.
کره، شیر، تخم مرغ و پوست پرتقال را اضافه کنید.
مخلوط کنید تا خمیر الاستیک یکدستی به دست آیدو 5 دقیقه با سرعت 2 استند میکسر.
بعد از 1 دقیقه در صورت نیاز آرد اضافی اضافه کنید، به اندازه ای که خمیر هنگام هم زدن از کنار کاسه خارج شود و به شدت به انگشتانتان نچسبد.
ورز دادن با دست: در روش دیگر، سطح کار را با آرد پاشیده و با دست به مدت 10 دقیقه ورز دهید.
خمیر وقتی صاف است به اندازه کافی ورز داده می شود و هنگام کشش نمی شکند.
خمیر را در کاسه بگذارید، با پوشش چسبناک بپوشانید و در جای گرم و بدون باد قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
این کار بسته به میزان گرمای هوا بین 30 دقیقه تا 1/2 ساعت طول می کشد.
یک سینی 31.5 × 23.5 سانتی متری / 9 × 13 اینچی را با کاغذ پخت با روکش بپوشانید.
کیسه چسب را بردارید و خمیر را پانچ کنید تا باد شود.
سطح کار را با آرد بپاشید، خمیر را روی سطح کار قرار دهید، به شکل کنده درآورید،
این کار باعث تخلیه هوا می شود. به 12 قسمت مساوی برش دهید.
یک تکه را بردارید و با کف دست فشار دهید، سپس با انگشتان خود توپ را جمع کنید، سپس خمیر را برای مدت
کوتاهی گرد کنید تا به شکل یک توپ درآید. با این کار خمیر از یک طرف کشیده می شود و به این ترتیب سطح صاف و خوبی به دست می آید.
توپ را با سمت صاف به سمت بالا روی سینی قرار دهید. با باقی مانده خمیر تکرار کنید. آنها را 3 در 4 ردیف کنید.
یک تکه کاغذ چسبناک را به آرامی با روغن (هر کدام) اسپری کنید، سپس به آرامی روی سینی قرار دهید.
سینی خمیر در فر را به مدت 30 تا 45 دقیقه بگذارید تا خمیر حدود 75 درصد (حجمش کمتر از دو برابر) بلند شود.
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت (همه انواع فر) گرم کنید.
آرد و آب را مخلوط کنید تا خمیر غلیظی تشکیل شود.
قاشق را در یک کیسه لوله 3 میلی متری گرد یا کیسه زیپی کوچک بریزید و سپس گوشه آن را برش دهید.
صلیب های لوله را روی نان ها بردارید. آهسته برو تا منحنی ها را بغل کند.
در فر از قبل گرم شده (180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت) نان کراس در فر به مدت 22 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن قهوه ای طلایی شود بپزید. رنگ سطح بهترین آزمایش برای این دستور است.
در همین حین مربا و آب در مایکروویو به مدت 30 ثانیه قرار دهید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
سپس نان ها از فر شوند. برای بلند کردن نان ها روی یک قفسه خنک کننده از برآمدگی استفاده کنید.
در حالی که گرم است مخلوط مربا را برس بزنید. قبل از سرو اجازه دهید تا خنک شود تا گرم شود.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر