
توفو ترد ایتالیایی در فر
توفو ترد ایتالیایی در فر
توفوی ترد که طعمی شبیه پیتزا دارد! پس از چند آزمایش، این توفوی پخته گیاهی خرد شده با سیر ایتالیایی را تست کردیم.
آنقدر ترد و طعم دار است حتی کسانی که از توفو متنفر بودند اعتراف کردند که بسیار خوب است.
این یک غذای مقوی گیاهی پروتئینی است که تقریبا همهکاره است و می تواند برای پاستا، پیتزا، بستهبندی
و فراتر از آن مناسب باشد! آیا گفتیم که درست کردن آن فقط با 10 ماده و 1 تابه است.
منشا توفو
اعتقاد بر این است که توفو در چین در زمان سلسله هان (202 قبل از میلاد – 8 پس از میلاد) سرچشمه گرفته است.
سپس حدود 500 سال بعد، تصور می شود که به کشورهای همسایه مانند ژاپن، کره و ویتنام گسترش یافته است.
اکنون در سراسر جهان مصرف می شود و از آن لذت می برند.
توفو یکی از آن غذاهایی است که به دلیل بی مزه بودن و بافت عجیب و غریب، رپ بدی دریافت می کند.
اما وقتی درست پخت و سرو شود، چیزی جز این است!
موادغذایی
- 1بسته توفوی بسیار سفت
- 1 ½ قاشق غذاخوری تاماری (یا سس سویا)
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- 4-5 حبه سیر کوچک، له شده یا ریز شده
- 2 قاشق چایخوری ریحان خشک
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 3/4 قاشق چایخوری آویشن خشک
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
دستورالعمل
فر را با دمای 425 فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
توفوی بسیار سفت خود را در یک حوله جاذب بپیچید. چیزی سنگین را روی آن قرار دهید.
مانند یک ماهیتابه چدنی تا رطوبت اضافی را به مدت 15 دقیقه از بین ببرد. روش دیگر این است که، از پرس توفو استفاده کنید.
توفو را به قطعاتی با اندازه کمتر از 1/2 اینچ خرد کنید و آنها را روی ورقه پخت با پوشش روغنی بچینید.
در یک کاسه کوچک، بقیه مواد (تماری، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، رب گوجه فرنگی، سیر، ریحان، پونه کوهی، آویشن و نمک) را با همزن بزنید.
روی توفو بریزید و روی آن را بپوشانید.توفو در فر را 20 دقیقه بپزید،
با کفگیر برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که کمی سفت و طلایی و لبه های آن ترد شود توفوایتالیایی درفر بماند.
توفو را بصورت گرم سرو کنید یا در دمای اتاق از آن لذت ببرید. این توفو یک تقویت کننده پروتئین عالی برای ریزوتو،
پولنتا، ماکارونی صورتی خامه ای، پاستا آرابیاتا، یا روی پیتزا یا همراه با سبزیجات بوداده است.
باقیمانده غذا را در ظرف در بسته به مدت 3 تا 4 روز در یخچال یا تا 1 ماه در فریزر نگهداری کنید.
در ماهیتابه یا فر با دمای 350 فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) به مدت 5 تا 10 دقیقه گرم کنید تا گرم و ترد شود.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر