کلوچه نان ذرت در مایکروویو
کلوچه نان ذرت در مایکروویو
این دسر توجه من را به خود جلب کرد بنابراین می دانستم که باید در منو باشد.
در حالی که میتوانستم به راحتی فقط یک سالاد برای شام بخورم، نمیخواستم مهمانمان عزیز یا جان در این فکر بماند
که «دیگر چه چیزی آنجاست؟» بنابراین، مافینهای نان ذرت انتخابم بود. به طور طبیعی.
این دستور غذا از نسخه Iowa Girl Eats ساخته شده است که من ماه ها به آن چشم دوخته بودم.
اما تا کنون از ساخت آن غافل بودهام. من تصمیم گرفتم مافین را بدون گلوتن درست کنم
زیرا اخیراً بیشتر با دستور العمل های بدون گلوتن بازی می کنم و برای این چالش آماده بودم.
این دستور فوق العاده ساده است و در حدود 30 دقیقه در مایکروویو آماده می شود.
همچنین فقط به یک کاسه نیاز دارد و سالم تر از نان ذرت معمولی است، همه چیز در نظر گرفته شده است.
شما می توانید در مورد منشاء بومیان آمریکا و جنوب نان ذرت در اینجا بیاموزید.
در حالی که هنوز کمی کره وجود دارد، هیچ مخلوط جعبه ای در کار نیست،
نیمی از شکر با عسل جایگزین می شود و شامل یک وعده کامل میوه است.
(من از پوره کدو حلوایی استفاده کردم، اما دستور تهیه سس سیب را می طلبد – هر کدام جواب می دهد.)
به علاوه، دو جالاپینو در آن وجود دارد که به من گفته شده برای متابولیسم خوب است.
موادغذایی
- 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
- 1/3 فنجان پوره کدو تنبل یا سس سیب شیرین نشده
- 1/4 فنجان عسل
- 1/4 فنجان شکر خام یا گرانول
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان دوغ کم چرب (یا شیر بادام + 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آب لیمو)
- 1 فنجان آرد ذرت
- 1 فنجان مخلوط آرد بدون گلوتن
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 2 جالاپینو متوسط (تقسیم شده)
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید، و یک قالب مافین را با 12 آستر کاغذی بپوشانید
یا آنها را با اسپری نچسب یا کره کمی چرب کنید
(طبق دستور اصلی نوشته شده است // در صورت تغییر اندازه مافین، تعداد مافین ها را تنظیم کنید).
کره را در یک کاسه بزرگ همزن ذوب کنید.
پوره کدو تنبل (یا سس سیب)، شکر، عسل، تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
در مرحله بعد نمک، جوش شیرین، 1/2 از جالاپینو (نقطه بریده شده، دانه ها برداشته شده
// 1 jalapeño به عنوان دستور اصلی نوشته شده) را اضافه کنید و هم بزنید.
دوغ یا شیر بادام را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مخلوط شوند.
در آخر آرد ذرت و مخلوط آرد بدون گلوتن را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. اگر خیلی نازک به نظر می رسد،
کمی آرد بیشتر اضافه کنید. اگر غلیظ به نظر می رسد، شیربادام بیشتری اضافه کنید.
به طور مساوی در 12 قالب مافین (طبق دستور اصلی نوشته شده است)
بریزید و روی هر کدام یک تکه جالاپینو (اختیاری) بریزید و دانه ها را جدا کنید.
به مدت 18 تا 22 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود
و خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید مافین در مایکروویو را بپزید.
کلوچه از مایکروویو را خارج کنید و چند دقیقه در ظرف استراحت دهید. سپس برای سرو به بشقاب یا کاسه منتقل کنید. بپوشانید تا گرم بماند.
من به شدت توصیه می کنم اینها را فقط با کمی کره و عسل سرو کنید.
تا چند روز در ظرف دربسته نگهداری می شود. برای نگهداری بیشتر در فریزر نگهداری کنید.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر