پخت شیرینی برنجی در فر/پخت آسان شیرینی عید
پخت شیرینی برنجی در فر/پخت آسان شیرینی عید
پخت شیرینی برنجی در فر/پخت آسان شیرینی عید ، این
نوع از شیرینی بافت بسیار نرم و لطیفی دارد،که بسیار خوش طعم عطر می باشد.
شیرینی آرد برنجی در ایام عید برای پذیرایی از مهمان ها گزینه ی بسیار مناسبی است.
در این مقاله قصد داریم پخت این شیرینی جذاب را برای شما به اشتراک بگذاریم.با ما همراه باشید.
موادلازم:
ارد برنج مرغوب و الک شده :۳۷۵ گرم
پودر قند نرم و الک شده: ۱۵۰ گرم
پودر هل: یک ق چ
زرده تخم مرغ: یک عدد
گلاب: 1/3پیمانه شاید هم چند قاشق بیشر شود تا خمیر لطیفی به دست بیاد
روغن: جامد لادن یا اصیل ۱۵۰ گرم ( میتونید مخلوط کره و روغن هم استفاده کنید) من اصیل استفاده کردم
طرز تهیه:
روغن و پودر قند رو با هم قاشق یا لیسک به خورد هم بدید( همزن لازم نیست) زرده رو اضافه کرده
و با لیسک هم بزنید؛ تو ی ظرف ارد برنج درجه یک رو با پودر هل مخلوط کنید( اول ارد برنج رو سه بار الک کنید)
کم کم اضافه کنید به مخلوط روغن و پودر قند و اروم هم بزنید؛ شبیه خرده نون که شد گلاب رو اضافه کنید و با
نوک انگشتاتون اروم خمیر رو جمع کنید تا خمیر لطیف شود دو قسمت کنید و به یک قسمت زعفران اب کرده
غلیظ اضافه کنید و خمیرتونو داخل نایلون تو یخچال ۱۲ ساعت استراحت بدید و بعد بزارید بمون تو دنای محیط
و با مهر شیرینی برنجی بهش فرم بدید و داخل سینی فرتوکار با دمای ۱۷۵ درجه که از یک ربع قبل گرم کردید به
مدت ۲۰ دقیقه بپزید فقط کافیه زیر شیرینی رنگ بگیرد،نوش جان
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر