
ماکارون نارگیلی در فر
ماکارون نارگیلی در فر
شما عاشق این ماکارون های نارگیلی خواهید شد. ماکارون نارگیلی کوکی های فرانسوی چند لایه رنگارنگ و ظریف هستند
که به سفیده تخم مرغ نیاز دارند.
موادغذایی
- (3 فنجان) نارگیل خرد شده شیرین نشده*
- 1 فنجان شکر
- ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 3 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
- 3 قاشق غذاخوری عسل یا شربت افرا
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ½ قاشق چایخوری نمک خوب
- 1 فنجان (6 اونس) چیپس شکلات نیمه شیرین یا تیره
دستورالعمل
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. برای جلوگیری از چسبیدن ماکارون ها به تابه، یک ورقه پخت بزرگ و لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه متوسط، نارگیل، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. کنار بگذارید.
سفیده تخم مرغ، عسل، وانیل و نمک را در یک کاسه همزن جداگانه (اگر قصد دارید از همزن دستی استفاده کنید)
یا در کاسه همزن پایه خود با استفاده ازهمزن مخلوط کنید. سفیدهها را با همزن بزنید تا قلههای سفت شکل بگیرد
(اگر در ارتفاع بالای 3000 فوتی پختید، فقط آنقدر هم بزنید تا قلههای نرم تشکیل شود).
با استفاده از یک کاردک سیلیکونی، سفیده های تخم مرغ را به کاسه نارگیل منتقل کنید.
سفیدههای تخممرغ را به آرامی در مخلوط نارگیل بریزید تا ترکیب شوند (در این کار زیاده روی نکنید وگرنه سفیدهها خالی میشوند).
با استفاده از یک قاشق خمیر کوکی یا دستان خود، هر بار حدود 1 قاشق غذاخوری از مخلوط نارگیل را بردارید و به آرامی آن را به شکل گرد
در بیاورید (سعی کنید مخلوط را زیاد بسته بندی نکنید، اگر می توانید کمک کنید). هر ماکارون را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید.
این کوکیها زیاد گسترش نمییابند، بنابراین میتوانید آنها را کاملاً نزدیک به هم بچینید. لبه های ناهموار را تمیز کنید
با فشار دادن آرام تکه های نارگیل.سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 14 تا 15 دقیقه ماکارون در فر قرار گیرد
تا زمانی که روی آن کمی طلایی رنگ شود. ورقه پخت را روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.
وقتی کوکی نارگیلی از فر خارج و کاملا خنک شدند، شکلات چیپسی ها را آب کنید. به نظر من راحتترین کار این است که شکلات در مایکروویو را
با فواصل 20 تا 30 ثانیه آب کنید و بین هر کدام هم بزنید. همچنین می توانید شکلات را روی یک دیگ دوبل یا در یک کاسه شیشه ای روی آب
در حال جوشیدن آب کنید. شکلات چیپسی ها را هم بزنید تا کاملا ذوب شوند و از روی حرارت بردارید.
یک تکه کاغذ روغنی جدید بچینید. هر یک از ماکارون ها را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو کنید. روی کاغذ روغنی بگذارید
تا شکلات سفت شود. می توانید با قرار دادن ورقه پخت در یخچال به مدت 10 دقیقه روند را تسریع کنید.
کوکی ها را برای مدت طولانی در آنجا نگذارید، در غیر این صورت ممکن است شکلات غلیظ شود.
کلوچه های باقیمانده به خوبی نگهداری می شوند، در دمای اتاق بسته می شوند، تا 4 روز، یا برای چندین ماه در فریزر هستند.
نکته:
آن را بدون گلوتن کنید: این دستور العمل به طور طبیعی بدون گلوتن است همانطور که نوشته شده است.
در صورت نیاز مطمئن شوید که مواد تشکیل دهنده شما فاقد گلوتن هستند.
لطفاً دوباره بررسی کنید که از نارگیل خرد شده شیرین نشده استفاده می کنید،
نه نارگیل خرد شده شیرین شده رایج تر. این دستور با نارگیل شیرین نشده تهیه شده است.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر