
کاپ کیک شکلاتی در فر
کاپ کیک شکلاتی در فر
این دستور پخت کاپ کیک شکلاتی ساده و سریع، عالی و شکلاتی و بسیار مرطوب و ترد است. اینها برای جشن تولد،
مهمانی و یا هر زمانی که در زندگی خود به کیک شکلاتی نیاز دارید عالی هستند. این کاپ کیک های خانگی آسان بدون لبنیات و تخم مرغ هستند (آنها را به طور طبیعی و گیاهی درست کنید)
و این هنوز دستور پخت مورد علاقه همه استو به دستور پخت کیک شکلاتی مورد علاقه ما بروید:
موادغذایی
- 1/2 فنجان (195 گرم) آرد همه منظوره
- 3/4 فنجان (75 گرم) کاکائو یا پودر کاکائو شیرین نشده، در صورت نیاز الک شده
- 1 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی
- 3/4 فنجان (150 گرم) شکر گرانول
- 3/4 فنجان (150 گرم)شکر قهوه ای
- 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) روغن خنثی یا روغن زیتون سبک و میوه ای
- 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) سرکه سیب یا سرکه سفید
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/2 فنجان (355 میلی لیتر) قهوه داغ، می تواند جایگزین آب داغ شود
- کره وانیلی ساده
- 1 فنجان (230 گرم) کره بدون نمک یا چوب کره گیاهی، نرم شده تا دمای اتاق
- 4 فنجان (480 گرم) شکر قنادی (پودر قند)
- 2 تا 4 قاشق غذاخوری (30 تا 60 میلی لیتر) خامه غلیظ، شیر یا شیر غیر لبنی در دمای اتاق
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- 1/8 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
دستورالعمل
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک قالب مافین 12 فنجانی را با آستر کاپ کیک بپوشانید.
در یک کاسه متوسط، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.
اگر پودر کاکائو شما گلوله شده است، به جای آن این مواد را الک کنید.
در یک کاسه متوسط دیگر، شکرها را با روغن، سرکه و عصاره وانیل هم بزنید.
به یک کاردک لاستیکی بزرگ بروید. کناره ها و کف کاسه را بتراشید سپس مواد خشک را در دو قسمت اضافه کنید
و به آرامی هم بزنید تا محو شوند. خمیر بسیار غلیظ خواهد بود که اشکالی ندارد.
قهوه داغ (یا آب) را داخل آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود و خمیر یکدست شود.
پخت کاپ کیک
خمیر را داخل قالب ها بریزید یا با قاشق بریزید و تقریباً 3/4 سطح آن را پر کنید. قالب را به آرامی روی سطح کار چند بار ضربه بزنید
تا حباب های بزرگ هوا از روی خمیر خارج شود و سپس بپزید تا زمانی که روی کاپ کیک ها فنری شوند و وقتی خلال دندانی که
در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید، کاپ کیک درفر 20 تا 25 دقیقه بماند. کاپ کیک ها را در تابه خنک کنید
و سپس آن را در یک ظرف در بسته، در دمای اتاق به مدت 2 تا 3 روز، در یخچال 4 تا 5 روز یا در فریزر تا دو ماه نگهداری کنید.
این دستور پخت به اندازه کافی عالی است تا کاپ کیک ها را سخاوتمندانه شکل دهد. ما معمولاً باقیمانده فراست داریم زیرا کیکهایمان
را با مقداری فراست کمتر روی آن ترجیح میدهیم. اگر در حال چرخاندن فراستینگ با استفاده از نوک لوله هستید، این دستور غذا باید خوب باشد.
کره (یا چوب های کره گیاهی) را به یک کاسه اضافه کنید و با همزن دستی آنقدر بزنید تا سبک و پف کند
(یا از همزن پایه مجهز به ضمیمه پد استفاده کنید).
اگر پودر قند گلوله شد، الک کنید. وانیل، نمک و شکر را اضافه کنید تا خوب جا بیفتند و مایه کرم پفکی شود.
اگر خیلی غلیظ به نظر می رسد، آن را با مقداری خامه، شیر یا شیر غیر لبنی رقیق کنید. اگر خیلی نازک بود 1/4 تا 1/2 پیمانه پودر قند بیشتر اضافه کنید.
فراستینگ را در ظرف در بسته به مدت 5 روز در یخچال نگهداری کنید یا تا دو ماه در فریزر قرار دهید.
نکات قابل توجه
از چه نوع پودر کاکائو استفاده کنیم؟ ما از پودر کاکائو طبیعی شیرین نشده (یا پودر کاکائو) استفاده می کنیم. کاکائو فرآیند هلندی
در دستور غذا کار می کند، با این حال، ما طعم کاکائو طبیعی را ترجیح می دهیم زیرا غنی تر است. هنگام استفاده از کاکائو هلندی،
این کاپ کیکها کیفیتی تقریباً شبیه Oreo به خود میگیرند (که هنوز هم طعم عالی دارد، نه به اندازهای غنی).
درست کردن کیک های کوچک شکلاتی: این دستور حدود 3 دوجین مینی کاپ کیک درست می کند.
به مدت 10 تا 12 دقیقه کیک در فر در دمای 350 درجه فارنهایت پخت می شوند.
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر