ماهی بخارپز به سبک چینی
ماهی بخارپز به سبک چینی
ماهی بخارپز به سبک چینی به آسانی در مایکروویو آماده می شود.
این ماهی طرفداران خاص خودش را دارد.
مواد لازم ماهی چینی:
- 4 قطعه ماهی را برش دهید
- 3 عدد پیاز سبز، برش خورده
- 2 عدد قارچ تازه بزرگ، خلال شده
- 6 عدد برگ کلم، قطعه قطعه شده
- 2 برش ریشه زنجبیل تازه، ریز خرد شده
- 2 حبه سیر، خرد شده
- 1/4 فنجان سس سویای کم سدیم
- 1/8 فنجان آب
- تکه های فلفل قرمز خرد شده برای مزه، به میزان لازم
- شاخه های گشنیز تازه، برای تزیین
دستور العمل:
1/2 پیاز سبز را در ته کاسه بخارپز مرتب کنید.
(بخاطر نگهداری بخار و آب میوه های اطراف ماهی مهم است که آن را در یک ظرف قرار دهید).
1/2 قسمت قارچ و کلم ناپا را روی پیازها قرار دهید.
ماهی را بر روی سبزیجات قرار دهید.
سپس تکه های زنجبیل، سیر و فلفل قرمز را روی ماهی بپاشید.
روی آن را با پیاز سبز، قارچ و کلم های باقی مانده بپوشانید.
سس سویا و آب را روی همه چیز بریزید.
کاسه را در بیش از 1 لیوان آب جوش قرار دهید و آن را بپوشانید.
سپس در مایکروویو قرار دهید.
و مایکروویو را روی حالت بخارپز ماهی به مدت 15 تا 20 دقیقه تنظیم کنید.
تا زمانی که ماهی به راحتی پوسته پوسته شود ادامه دهید.
در صورت تمایل با گشنیز تزئین کنید.
نکاتی که باید رعایت شود:
- هرگز از محصولات دارای کاغذ بازیافتی استفاده نکنید،زیرا این کاغذها دارای ناخالصی هایی هستند که ممکن است موجب جرقه یا بروز آتش در هنگام پخت شود.
- مواد غذایی مانند تخم مرغ،سیب زمینی و موارد مشابه را با پوست در دستگاه قرار ندهید.
- از پختن تخم مرغ با پوسته آن حذر کنید.زیرا بخار ایجاد شده در زیر پوسته موجب ترکیدن تخم مرغ می شود.
- در هنگام استفاده از دستگاه مایکروفر اگر جرقه مشاهده کردید فورا عملیات را متوقف سازید.
- مایعات و یا غذاهای دیگر نباید در ظروف در بسته گرم شود.
- برای تمیز کردن سطح دستگاه تنها از اسفنج و یا پارچه نرم به همراه شوینده ملایم استفاده کنید.
- هرگز دستگاه را به صورت خالی استفاده نکنید زیرا موجب آسیب دیدن دستگاه می شود.
- مایکروفر برای مصارف خانگی در نظر گرفته شده است.هرگز از دستگاه برای اموری غیر از آماده سازی غذا استفاده نکنید.
- همیشه در مواد غذایی که پوسته دارند مثل سیب زمینی،گوجه،سیب،سوسیس و مرغ درسته و غیره،چند سوراخ عمقی روی آن ایجاد کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر