پپیتاس فلفلی در فر
پپیتاس فلفلی در فر
این غذاهای ترد، برشته و سرخ شده بدون روغن هستند و فقط 1 ظرف، 5 ماده و 15 دقیقه زمان برای آماده شدن نیاز دارند!
به دانه های بی نهایت همه کاره، بسیار ساده و دارای مواد مغذی سلام کنید. بگذارید نحوه انجام آن را به شما نشان دهیم!
پپیتاس چیست؟
کلمه “پپیتا” به معنی “دانه کوچک کدو” است. و بسیار مناسب است زیرا پپیتا دانه های کدو تنبل یا انواع دیگر کدو است.
اما برخلاف دانه های کدو تنبل، پپیتا سبز است و به دلیل پوسته پوسته شدن، پوسته سفید در اطراف آن وجود ندارد.
اولین قدم این است که پپیتاها را در چاشنی های مورد علاقه خود آغشته کنید، به علاوه چیزی که به چسباندن آنها کمک می کند.
برای این دستور، ما لیمو ترش، شربت افرا شیرین و پودر چیلی دودی، نمک و تفت دادن اختیاری را برای کمی گرما در نظر گرفتیم.
اگر می خواهید با طعم ها بازی کنید، می توانید پودر کاری، زآاتار یا ترکیب ادویه مورد علاقه خود را همراه با روغن امتحان کنید
تا به ادویه ها بچسبد و برای طعم بیشتر به نمک بچسبند. یا با شیرینی کدو تنبل، روغن نارگیل،
نمک و شربت افرا به سراغ یک نسخه شیرین بروید. در این دستور ما لیمو ترش، شربت افرا شیرین و پودر چیلی دودی، نمک را در نظر گرفتیم.
هنگامی که دانه ها با مواد مخلوط شدند، آنها را به مدت 7 تا 10 دقیقه در دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد)
یا تا زمانی که رنگ آنها تیره تر شود و کمی پف کنند در فر بپزید، و به این دانه ها یک طعم فوق العاده رضایت بخش بدهید!
امیدواریم این پپیتاهای برشته را دوست داشته باشید!
آنها یک میان وعده ترد، برشته، شیرین و خوش طعم، سریع و آسان، همه کاره و فوق العاده هستند:
برای افزایش انرژی و مواد معدنی از جمله منیزیم، فسفر و روی، از این غذاها استفاده کنید.
یا از آنها در سالاد و کاسه یا هر چیز دیگری که از آن لذت ببرید!
مواد غذایی
- 1 فنجان پپیتاس (دانه کدو تنبل خام)
- 1/ 2قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1/2 فاشق چایخوری شربت افرا
- 2 قاشق چایخوری پودر چیلی (نه تکه های چیلی و نه فلفل قرمز)
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
دستورالعمل
دمای فر را در 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
به ورقه پخت آماده شده، همه مواد (پپیتا، آب لیمو، شربت افرا، پودر چیلی، نمک دریا را اضافه کنید.
با دستان تمیز یا یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا پپیتاها را به طور مساوی با ادویه جات بپوشانید.
آنها را در یک لایه نسبتاً یکنواخت پخش کنید. اگر کاملاً یکنواخت نباشند اشکالی ندارد (نتیجه خوشه های خوشمزه پپیتا خواهد بود)!
به مدت 7-10 دقیقه پپیتا در فر بماند یا تا زمانی که پپیتاها کمی قهوه ای شوند، بپزید و تا نیمه را هم بزنید.
دانه کدو از فر خارج شود و بگذارید کمی سرد شود. با سرد شدن طعم ها تشدید می شود.
اجازه دهید قبل از نگهداری در ظرف در بسته در دمای اتاق به مدت 4-5 روز یا در یخچال یا تا 1 ماه در فریزر کاملاً خنک شود.
با تشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر