دستور العمل کباب مرغ در فر
دستور العمل کباب مرغ در فر
- وعده های دستور العمل: 2 وعده
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان طبخ: 40 دقیقه
- زمان کل آشپزی: 1 ساعت
- سطح دشواری: آسان
درباره دستور العمل کباب مرغ پخته شده:
مواد تشکیل دهنده:
- 1/2 کیلوگرم مرغ
- 1/2 پیاز، خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری سیر، خرد شده
- 6 عدد فلفل سبز
- 1 قاشق غذاخوری رب سیر با زنجبیل (جمع شده)
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/2 قاشق غذاخوری طعم دهنده ماسالا
- برای طعم دار کردن، نمک
- یک پیمانه پودر فلفل
- 1 قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه:
اجاق گاز را تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تخم مرغ را با پودر فلفل قرمز، نمک و پودر فلفل مخلوط کنید.
مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.
بعد از 10 دقیقه، پیاز، سیر و خمیر سیر زنجبیل را به مواد اضافه کنید.
اگر دوست دارید می توانید گشنیز خرد شده را نیز اضافه کنید.
روغن را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.
ماسالا را اضافه کنید و به خوبی با دست مخلوط کنید.
مخلوط را حداقل به مدت 1.5 ساعت در یخچال نگه دارید.
بعداً دستان خود را خیس کرده و با دست توپ را تشکیل دهید.
از کفگیر چوبی استفاده کنید و مواد کروی شکل شده (حالت توپی) را فشار دهید.
حالا یک ظرف پخت بریزید و آن را با روغن یا کره خیس کنید.
کباب ها را روی آن قرار دهید و 10 دقیقه بپزید.
یک سمت را بچرخانید، با کمی روغن برس بزنید تا خنک شود و پخته شود.
(15 دقیقه دیگر ادامه دهید)
این دستور را میتوانید در مایکروویو های پیشرفته نیز اجرا کنید.
با لیمو و فلفل سبز سرو کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر