
فیله مرغ گریل شده در فر
فیله مرغ گریل شده در فر
بسیار خوب، برای تهیه غذاهای کاملاً پخته مرغ، شما به سادگی باید این دستورالعمل 5 مرحله ای را دنبال کنید.
مرحله 1: آب نمک
من به شما می گویم این مرحله برای هر زمان که می خواهید سینه مرغ را در فر بپزید ضروری است.
جوجه کشیدن بسیار آسان است، باعث آبدار شدن مرغ شما می شود و از همه مهمتر، این کار فقط در 15 دقیقه انجام می شود.
بعلاوه، اگر مرغ را در آب ولرم آب نمک می گذارید، همچنین باعث می شود مرغ به دمای اتاق برسد، که باعث پخت و پز بیشتر می شود.
کافی است یک کاسه بزرگ را با آب ولرم (نه گرم) پر کنید. یک مشت نمک را هم بزنید تا بیشتر حل شود.
سپس سینه مرغ خود را اضافه کنید و بگذارید حداقل در 15 دقیقه در آب نمک بنشیند.
اگر این کار را از قبل انجام می دهید، می توانید ظرف مرغ و آب نمک را تا 6 ساعت بپوشانید و در یخچال بگذارید.
اما شما نمی خواهید خیلی بیشتر از آن آب نمک مرغ را بگذارید.
مرغ را از آب نمک بردارید سپس آن را با آب سرد بشویید تا نمک آن پاک شود و سپس آن را با مقداری حوله کاغذی خشک کنید.
واقعاً از این مرحله عبور نکنید! این یک دنیا تغییر ایجاد میکند.
توجه: همانطور که گفته شد، برخی از سینه های مرغ خریداری شده در فروشگاه اکنون از قبل با نمک فروخته می شوند.
بنابراین پیش از این بسته بندی خود را بررسی کنید. و اگر مرغ شما از قبل در محلول سدیم از قبل مخلوط شده است، فقط به مرحله دو بروید.
مرحله 2: مسواک بزنید
سینه مرغ خود را با کره ذوب شده مخلوط کنید. یا حداقل، من به شدت توصیه می کنم از کره استفاده کنید.
این عطر و طعم عالی می بخشد و به بیرون پوسته طلایی خوبی می بخشد.
اما اگر ترجیح می دهید از روغن زیتون (یا یک روغن پخت و پز مورد علاقه دیگر) استفاده کنید، احساس راحتی کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن مرغ به ماهی تابه، و همچنین کمک به چسبیدن چاشنی ها، سینه ها را با دو دست مسواک بزنید.
سپس سینه های مرغ را در یک ظرف بزرگ پخت یا ماهیتابه بریزید.
مرحله 3: مالش دهید
اگر واقعاً می خواهید کارها را ساده انجام دهید، می توانید کمی نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید.
اما دوباره، مرغ طعم هر چاشنی ای را که اضافه کنید، به شما می بخشد.
این ترکیبات شامل نمک، فلفل، پودر سیر و فلفل قرمز، بسیار توصیه می کنم.
مرحله 4: تفت دهید
بنابراین این مرحله ای است که برخی از مشاجرات را در میان دوستداران مرغ ایجاد می کند
مدت زمان پخت سینه مرغ؟ و دمای مناسب پخت مرغ چقدر است؟
آیا آن را کم و آهسته می پزید (مثل 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت)؟
یا اینکه مرغ را زیاد و سریع تفت می دهید (مانند 15 دقیقه با 450 دقیقه)؟
من دوست دارم سینه مرغم را روی حرارت زیاد تفت دهم.
بسته به ضخامت سینه مرغ، تفت دادن مرغ در دمای 450 درجه فارنهایت باید به زمان پخت حدود 18-15 دقیقه نیاز داشته باشد (بستگی به ضخامت / اندازه سینه مرغ شما دارد).
سریع و آسان است. اما بیشتر من آن را دوست دارم، زیرا پخت و پز در حرارت زیاد به سرعت یک پوسته ترد و خوب در خارج از سینه ها ایجاد می کند،
که به شما کمک می کند آب آن تبخیر شود و مرغ سوخاری کاملاً نرم باشد.
من به شدت توصیه می کنم برای اندازه گیری دمای مرغ پخته شده در یک دماسنج کوچک پخت و پز خریداری کنید تا مشخص شود آماده است
(FDA می گوید دمای مرغ پخته شده ایمن 165 درجه فارنهایت است)،
مرحله 5: استراحت دهید
این یکی غیر قابل مذاکره است. شما باید اجازه دهید سینه های مرغ کاملاً پخته شده شما قبل از برش در آنها استراحت کنند
نکته ای که برای پخت هر گوشتی کاربرد دارد. اگر فوراً برش بزنید، برخی از لطافت هایی را که می خواهیم از دست خواهید داد.
اما اگر به سینه های مرغ تازه پخته شده خود استراحتی مختصر بدهید، در نتیجه لطیف ترین و آبدارترین و خوشمزه ترین مرغ پخته شده است.
در اخر در فر قرار دهید و چک کنید که کامل پخته شده باشد.
نوش جان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر