مرغ پنیری در مایکروویو
مرغ پنیری در مایکروویو
لقمههای آبدار، ترد و فوقالعاده مرغ که در مایکروویو درست میشد، ما را متحیر میکرد. گرمای مایکروویو
در واقع مرغ را بخارپز می کند تا کاملا حجیم شود. با افزودن ادویه جات و پودر سیر، طعم ها شگفت انگیز می شوند. این لقمه ها به هیچ وجه خشک نیستند و آبی که آزاد می شوند سس مناسبی برای روی برنج یا پاستا هستند.
در پایان پارمزان را اضافه کنید و طعم فوق العاده ای ایجاد می کند که این غذا را به یک وعده غذایی هفتگی تبدیل می کند.
پخت در همه مایکروویوها متفاوت است حتی اگر اندازه و وات یکسانی داشته باشند. شاید لازم باشد
زمان پخت خود را تنظیم کنید. بعد از اینکه اولین وعده خود را پختید، می دانید چه زمانی برای مایکروویو خاص و ذائقه شخصی شما مناسب است.
موادغذایی
- 227 گرم گوشت سینه یا ران مرغ بدون استخوان، بدون پوست، به قطعات اندازه لقمه خرد شده
- 2 قاشق چایخوری (10 میلی لیتر) روغن یا روغن زیتون
- 1/2 قاشق چایخوری (2.5 میلی لیتر) پودر سیر
- 1/4 قاشق چای خوری (1.25 میلی لیتر) سبزی خشک انتخابی (ریحان، پونه کوهی، آویشن، شوید و غیره)
- 1/2 قاشق چایخوری (2.5 میلی لیتر) نمک
- فلفل سیاه
- 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) پنیر پارمزان رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) جعفری خرد شده (اختیاری)
ظروف مورد نیاز: کاسه شیشه ای یا سرامیکی ایمن در مایکروویو
دستورالعمل
مرغ، روغن، پودر سیر، سبزی های خشک، نمک و فلفل را در یک کاسه مخصوص مایکروویو با هم مخلوط کنید.
هم بزنید تا یکدست شود. مرغ را در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
مرغ خام را در کاسه مایکروویو قرار دهید و با درب یا بشقاب مخصوص مایکروویو بپوشانید و به مدت 2 دقیقه مرغ در مایکروویو قرار گیرد.
مرغ را هم بزنید و قطعات نپخته را جدا کنید. در یک لایه یکنواخت پخش کنید. مرغ را هم بزنید تا یکنواخت بپزد.
دوباره روی آن را بپوشانید و حدود 1 دقیقه در مایکروفر ادامه دهید. آماده بودن را بررسی کنید و در صورت نیاز پخت در مایکروویو
را برای فواصل 15 تا 30 ثانیه ادامه دهید یا تا زمانی که مرغ پخته شده به دلخواه شما و دمای داخلی به حداقل 165
درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) برسد. نگه داشتن درب ظرف برای چند دقیقه به مرغ اجازه می دهد تا به پختن در بخار داغ ادامه دهد.
مرغ را با درب استراحت دهید تا پخت تمام شود.
پنیر پارمزان را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید مرغ پنیری در مایکروویو حدود 1 دقیقه یا به مدت 15 ثانیه
تا زمانی که پنیر ذوب شود، بماند. در صورت تمایل با جعفری دلخواه تزیین کنید.
یادداشت
برای دستورالعمل ها و نکات آشپزی به کتابچه راهنمای مایکروویو خود مراجعه کنید.
نکات کلی زمان پخت مایکروویو:
600-800 وات – مایکروویو با وات پایین: اغلب زمان بیشتری نیاز است
900-1100w – مایکروویو با وات متوسط
1200-1300 وات – مایکروویوهای با وات بالا: اغلب زمان کمتری نیاز است
ظروف و درب های ایمن مایکروویو
شیشه های ایمن در مایکروویو) و ظروف سرامیکی انتخاب پیشنهادی هستند. *از ظروف ترک خورده یا آسیب دیده استفاده نکنید.
ظروف پلاستیکی ایمن در مایکروویو توسط FDA ایمن در نظر گرفته می شوند،
اما بسیاری از سازمان های بهداشتی نسبت به استفاده از آنها هشدار می دهند.
هرگز از پلاستیک (ظروف، کیسه، بسته بندی و غیره) که برچسب ایمنی در مایکروویو
ندارند استفاده نکنید. هرگز از فوم، فلز یا فویل آلومینیومی استفاده نکنید.
دهیم از درب شیشه ای، سرامیکی یا سیلیکونی استفاده کنیم و فقط از درب های پلاستیکی
ایمن مایکروویو که همراه ظروف برای نگهداری است استفاده کنیم.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر