بادمجان پنیری در فر
بادمجان پنیری در فر
این دستور پخت پارمزان بادمجان پخته شده با بادمجان برشته شده با پوست پانکو کمی
سبک شده به جای سرخ شدن و با ترکیبی از مارینارا، پنیرها و سبزی های تازه لایه لایه می شود.
این دستور پخت پارمزان بادمجان پخته شده با نان خوشمزه تر می شود،
اما هنوز هم تمام طعم های لذیذ و لذت بخش غذاهای کلاسیک را دارد.
موادغذایی
- 2 بادمجان متوسط (در مجموع حدود 2 پوند)، برش داده شده به ضخامت 1/2 اینچ
- 2 فنجان آرد سوخاری پانکو
- ادویه ایتالیایی 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 4 فنجان سس مارینارا، خانگی یا آماده
- 2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
- 2/3 فنجان پنیر پارمزان ریز رنده شده یا رنده شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
- 1 فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
دستورالعمل
بادمجان را نمک اندود کنید (اختیاری). اگر وقت اضافی دارید و دوست دارید
مقداری تلخی بادمجان را بردارید، یک تابه بزرگ (یا دو تابه نیم ورقه ای) را با دستمال کاغذی بپوشانید
و گردهای بادمجان را به صورت یک لایه روی ورق قرار دهید. نمک را به طور یکنواخت و زیاد بپاشید،
سپس گردهای بادمجان را 30 تا 60 دقیقه استراحت دهید تا مایعات گاهی تلخ آن بخار شود.
گردهای بادمجان را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید تا نمک آن گرفته شود
سپس بادمجان ها را با دستمال کاغذی تمیز خشک کنید.
پنکو را برشته کنید (اختیاری). اگر دوست دارید آرد سوخاری پانکو شما خیلی ترد و طلایی شود،
آنها را به صورت یک لایه روی یک تابه پهن کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 4 دقیقه
یا تا زمانی که طلایی شود پانکو در فر را بپزید، سپس ورقه پخت را بردارید و پانکو را هم بزنید.
2-3 دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی شود پانکو در فر پخت شود، سپس آن را بردارید،
هم بزنید و کنار بگذارید. (پانکو به سرعت شروع به قهوه ای شدن می کند،
بنابراین در حین پخت و پز مراقب آن باشید تا از سوختن آن مطمئن شوید.)
فر را آماده کنید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
یک تابه بزرگ (یا دو تابه نیم ورقه ای) را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
بادمجان را در یک کاسه کم عمق، آرد سوخاری پانکو، ادویه ایتالیایی، پودر سیر و (1 قاشق چایخوری)
نمک دریایی خوب و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید.
یک دور بادمجان را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید تا از همه طرف به طور یکنواخت آغشته شود،
سپس به مخلوط آرد سوخاری منتقل کنید و از همه طرف بپوشانید،
سپس آن را روی سینی پخت آماده شده قرار دهید. با باقی دور بادمجان ها این کار را تکرار کنید
تا همه آنها آغشته شوند. و به طور مساوی روی ورقه (های) پخت قرار دهید.
بادمجان پنیری در فر را به مدت 25 دقیقه بپزید تا بادمجان ها نرم شده
و بیشتر بپزند. ورقه(های) پخت را به توری سیمی منتقل کنید و کنار بگذارید.
ظرف را لایه لایه کنید. 1/2 فنجان سس مارینارا را به طور مساوی در کف یک ظرف پخت
9 در 13 اینچی پخش کنید. نیمی از بادمجان ها را در یک لایه یکنواخت در ته ظرف قرار دهید
و روی آن را با 1 فنجان سس مارینارا، 1 فنجان موزارلا، تمام پارمزان و نیمی از ریحان،
باقیمانده بادمجان، باقیمانده سس مارینارا و موزارلا باقی مانده
بادمجان در فر به مدت 20-25 دقیقه بپزد تا پنیر آب شود و اطراف لبه ها کمی طلایی شود
و بادمجان ها به دلخواه پخته شوند. تابه را به توری خنک کننده
سیمی منتقل کنید و با باقیمانده ریحان و پارمزان اضافی بپاشید.
گرم سرو کنید و با پارمزان اضافی و ریحان در صورت تمایل تزئین کنید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر